More

  ZVEZDAN MILOVANOVIĆ I DALJE POVERENIK NAPREDNJAKA ZA NIŠ

  • Milovanović nije smenjen, nego dobio podršku.
  • Predsednik Aleksandar Vučić ljut na Nišlije zbog aerodroma, pa će doći u Niš da im objasni zašto država želi da preuzme Nišli aerdorom.
  • Na društvenim mrežama objavljena informacija da je novi poverenik za Niš politički komesar SNS Branko Malović.

  foto: facebook profil

  Zvezdan Milovanović, poverenik Gradskog odbora Sprske napredne stranke(SNS)za Niš demantovao je danas da ga je vrh stranke smenio sa te funkcije.

  -Ne samo da to nije tačna informacija, nego sam u centrali SNS dobio punu podršku za sve što radim. Tačno je da smo razgovarali o problemu Niškog aerodroma. Predsednik( Aleksandar Vučić) je veoma ljut što Nišlije ne razumeju da država želi da pomogne da se Aerodrom u Nišu dalje razvija-rekao je Milovanović.

  On je napomenuo da će Vučić uskoro doći u Niš da “ građanima lično objasni zašto Republika Srbija želi da preuzme upravljanje I vlasništvo nad Niškim aerodromom”, ali nije mogao da precizira kada će to biti.-”Zavisi od Vučićevih državničkih obaveza”.

  Na društvenim mrežama su se pojavile informacije da će” Milovanović biti smenjen na tajnom sastanku vrha SNS u Beogradu I da će Vučić za poverenika imenovati političkog komesara SNS Branka Malovića.

  Marinka Tepić, narodna poslanica Nove stranke nedavno je javnost podsetila da je  Malović prošle godine šamarao gradonačelnicu Vršca Branku Mitrović.


  SUKOB U NIŠKOM SNS KRIV ZA AERODROM

  Predsednik Srbija I SNS Aleksadar Vučić nedavno je ocenio da su, pored ekonomske situacije u kojoj je Niš , “ glavni krivci” za to što Niš planira da ustupi aerodrom Republici Srbiji, i političke prilike u  Gradskom odboru Srpske napradne stranke u Nišu(SNS).

  -Hteli su da ostanu tamo, da država daje pare i da niko ne može da ih smeni. Zato će uskoro biti održani izbori u niškom odboru-rekao je Vučić, bez objašnjena koji I kakvi sukobi u niškom SNS su uticali na predaju osnivačkih prava I upravljanje Niškog aerodroma državi. Inače, u  SNS u Nišu od formiranja nisu nikad održani unutarstranački izbori, a stranka je promenila nekoliko poverenika.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi