More

  Za devet dana akcije vakcinisanja niških studenata protiv kovida odazvalo se samo 207 akademaca

  • Za devet dana akcije vakcinacije studenata protiv korona infekcije na punktovima na fakultetima, koju organizuju Dom zdravlja i Univerzitet Niš, vakcinisano je samo 207 akademaca
  • Akcija “Oktobarska vakcinacija studenata” odvijala se na šest vakcinalnih punktova, koji su pokrivali osam fakulteta, a sada se organizuje na samo dva punkta, na Medicinskom i Elektronskom fakultetu
  • Prema podacima Doma zdravlja, do sada se vakcinisalo oko 4.300 studenata
  • Na 14 fakuteta Univerziteta Niš studira više od 24.000 studenata

  Foto: m.k.

  Za devet dana akcije vakcinacije studenata protiv kovida 19 na punktovima na fakultetima, koju organizuju Dom zdravlja i Univerzitet Niš, vakcinisano je samo 207 akademaca, potvrđeno je za  Medijsku kutiju.

  Niški Dom zdravlja je danas saopštio da se nastavlja vakcinacija studenta na dva vakcinalna punkta, na Medicinskom i Elektronskom fakultetu, i pozvao akademce i zaposlene da na taj način zaštite sebe i druge.

  Akcija “Oktobarska vakcinacija studenata” prethodno se odvijala na šest vakcinalnih punktova, koji su pokrivali osam fakulteta, ali je interesovanje bilo slabo.

  Iz Doma zdravlja i dalje apeluju na studente da se vakcinišu, a fakultete da im se jave ukoliko oni budu pokazali interesovanje da to učine.

  Prema podacima ove zdravstvene ustanove, do sada se vakcinisalo oko 4.300 studenata.

  Na 14 fakuteta UN studira više od 24.000 studenata.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi