More

  VUČIĆ O PROTESTU: DOBRO JE I ZDRAVO DA SE MALO VESELE I VIČU

  • Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je, komentarišući protest u Nišu zbog besplatnog ustupanja Niškog aerodroma državi, da je „zadovoljan“ kada vidi da u 10 sati ujutru „neki imaju vremena da se malo vesele i viču“, a i „popiju poneko piće, pa je više novca od PDV-a u budžetu“
  • On je najavio da će republička vlast „uraditi ono što je za Nišlije najbolje“.

  foto: facebook profil

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Trebinju da će „ponovo brzo u Niš“ gde, kako kaže, „99 odsto ljudi odlično razume o čemu se radi kad je reč o aerodromu Konstantin Veliki.

  Vučić je, komentarišući današnji građanski protest u Nišu, rekao je da je „zadovoljan“ kada vidi da u 10 sati ujutru „neki imaju vremena da se malo vesele i viču“.

  -To je uvek dobro i zdravo, popiju neko piće, a onda je to i više novca od PDV-a u budžetu- rekao je.

  On je najavio da će republička vlast „raditi ono što je za Nišlije najbolje“.

  U Nišu je jutros održan protest protiv odluke Gradskog veća da se osnivačka prava i imovina Niškog aerodroma besplatno prenesu na Republiku, donetu krajem marta na preporuku Vlade.

  Protest je održan ispred sedišta Skupštine grada, gde je danas trebalo da bude održana sednica, koja je, međutim, nakon protesta građana i dela javnosti odložena do daljnjeg.

  Organizator protresta je Inicijativa „Ne damo Niški aerodrom“, u kojoj su Miloš Bošković, poslanik „Dosta je bilo“ u ostavci, kao i Nacionalna koalicija za decentralizaciju, Udruženi pokret slobodnih stanara, Proaktiv i Medija i reform centar.

  Prema nezvaničnim informacijama, Vučić će doći u Niš pre sednice Skupštine grada kako bi  uticao na deo vlasti, građana i javnosti da prihvate odluku o Niškom auerodromu.

  Formalni povod za njegov dolazak biće „nove investicije“.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi