More

  VUČIĆ NAJAVIO IZBORE ZA MART ILI APRIL SLEDEĆE GODINE

  • Predsednik SNS Aleksandar Vučić najavio je večeras u Novom Sadu da će da će u martu ili aprilu sledeće godine biti održani izbori
  • On je kazao da će se na stranačkim izborima koji će biti održani u novembru desiti  velike promene u SNS, jer iz svojih redova moraju da izbace one koji su se borili samo za lične interese
  • Oni koji se bave politikom nisu tu zbog sebe i svojih najbližih nego naroda. Nemaš pravo da se žališ nego da vidiš kako je našem narodu, sirotinji i možemo li još više da uradimo za njih, a možemo i moramo i uradićemo još mnogo, poručio je predsednik SNS
  • Vučić je rekao da će u novembru biti usvojen Nacionalni investicioni plan za naredne četiri godine „težak“ čak 10 milijardi evra koji će omogućiti dalji ekonomski napredak Srbije, kao i da će od tog „kolača“ 500 miliona evra će biti usmereno za izgradnju stanova za mlade bračne
  • Lider naprednjaka napravio je lapsus i članovima rekao da su u “Srpskoj radikalno”j, a onda se nasmejao i kazao: “ Šta ćete od prošlosti se ne može pobeći”

  Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Novom Sadu da će u martu ili aprilu sledeće godine biti održani izbori jer je “ vreme da ta stranka pobedi još ubedljivije i tako pokaže da Srbija ima snage i vere u sopstvenu budućnost”

   Vučić je govoreći o stranačkim izborima koji će biti održani u novembru najavio velike promene u SNS, istakavši da iz svojih redova moraju da izbace one koji su se borili samo za lične interese.

  -Važno je da se ne opuštamo i na svakom mestu pokažemo da je interes naroda iznad svega. Oni koji se bave politikom nisu tu zbog sebe i svojih najbližih nego naroda. Nemaš pravo da se žališ nego da vidiš kako je našem narodu, sirotinji i možemo li još više da uradimo za njih, a možemo i moramo i uradićemo još mnogo- rekao je Vučić ispred Sportsko-poslovnog centra „Vojvodina“ u Novom Sadu okupljenima koji nisu uspeli da uđu u prepunu halu na skup povodom 11 godina od osnivanja te stranke.

  Vučić je aktivistima SNS poručio da treba da razgovaraju sa običnim ljudima i da se bore za njih.

  Predsednik SNS u polučasovnom obraćanju odao je priznanje „naprednjacima“ rekavši da su za nekoliko godina uspeli da preobraze Srbiju i zaustave njenu propast.

  On je najavio da će u novembru biti usvojen Nacionalni investicioni plan za naredne četiri godine „težak“ čak 10 milijardi evra koji će omogućiti dalji ekonomski napredak Srbije.

  -Od tog „kolača“ 500 miliona evra će biti usmereno za izgradnju stanova za mlade bračne parove kako bi se obezbedili uslovi za rađanje više dece i zaustavio odlazak mladih u svet. Idućeg meseca na stranačkoj skupštini više mladih će biti uključeno u organe SNS, a za predstojeće izbore na lisatma biti više mladih-rekao je on.

  Vučić je okupljenima zahvalio što su podržali najteže reforme i što su uvek bili „uz svoju zemlju“ i „uz svoj narod“, a dodao je da im je najvažniji zadatak da pomognu mladima i da omoguće da ostanu u zemlji.

  Na proslavi 11 godina SNS hor Srpskog narodnog pozorišta izveo je himnu Bože pravde, Bane Krstić i Garavi sokak otpevali su pesmu „Biće bolje ako budeš tu“, a Aca Lukas je na kraju programa otpevao pesmu „Ovo je Srbija“.

  Prva tri reda u publici zauzeli su obični članovi, a stranački funkcioner i ministri zauzeli su sedišta tek od četvrtog reda.

  Više hiljade članova vladajuće stranke stiglo je u Novi Sad na proslavu rođendana partije iz svih krajeva Srbije. Njih je u glavni grad Vojvodine dovezlo više od stotinu autobusa koji su bili parkirani oko tog centra, kao i tržnog centra „Promenada“ i u nekoliko novosadskih bulevara.


  VUČIĆ LAPSUS: VI KOJI STE U SRPSKOJ RADIKALNOJ

  Lider SNS Aleksandar Vučić  napravio je večeras lapsus i umesto sadašnje spomenuo bivšu partiju u kojoj je bio visoki funkcioner – Srpsku radikalnu stranku.

  -Meni je najvažnije da svi ljudi razumeju, da vi koji ste u Srpskoj radikalnoj …- rekao je Vučić, zatim zastao nasmejao se i kazao: „Šta ćete od prošlosti se ne može pobeći“.

  Vučić je poručio okupljenima  da je bolje da on sam na svoj račun pravi štoseve zbog laspusa nego neko drugi.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi