More

  VUČIĆ: KOSOVO ĆE U BUDUĆNOSTI DOBITI NEZAVISNOST NA CELOJ TERITORIJI, ALI NE MOJOM KRIVICOM

  • Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da će Kosovo postati nezavisno, ne zato što će on da ga prizna, već zato što nije prošlo rešenje koje je on nudio.
  • Vučić, opet, nije precizirao kakvo je rešenje nudio, ni kome
  • Ono što sam nudio nije moglo da prođe zbog strahovitog pritiska pojedinih zemalja i njihovih obaveštajnih službi koje su pokrenule kompletne agenture po različitim zemljama političke, medijske i druge, rekao je on
  • Kažete niste čuli šta sadrži taj predlog, saglasan sam niste čuli, a što ste ga napadali, pitao je predsednik Srbije
  • On je kritikovao građane koji su protestvovali jer su “ ometali mogućnost da Srbije izvuče nešto za svoj narod i svoju zemlju”
  foto: Vesna Torović

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Kosovo u budućnosti dobiti nezavisnost i suverenost na celoj teritoriji, ali ne zato što će on da ga prizna, već zato što nije prošlo rešenje koje je on nudio.

  Međutim, predsednik Srbije, opet, nije precizirao šta je tačno nudio, ni kome.

  Vučić je ocenio da je “ono što je nudio nije moglo da prođe zbog strahovitog pritiska pojedinih zemalja i njihovih obaveštajnih službi koje su pokrenule kompletne agenture po različitim zemljama političke, medijske i druge“.

  -Vidite kakvo je to licemerje sveukupno. Kažete niste čuli šta sadrži taj predlog, saglasan sam niste čuli, a što ste ga napadali. Zbog toga ste mi glavu otkinuli metaforično, a niste ni čuli o čemu se radi, a sa kad kažem da je propalo kažete nismo ni čuli. Pa čekajte ljudi, pa što ste napadali onda i rušili sve, a niste ni hteli da čujete, pitao je Vučić.

  On je dodao da je bio organizovan unutrašnji dijalog, ali da deo opozicije nije izneo svoj predlog o rešavanju kosovskog pitanja.

  -I ja vas pitam šta je rešenje sad osim što će Kosovo u budućnosti, ne mojom voljom i zato što ću ja da ga priznam, dobiti nezavisnost i suverenost na celoj svojoj teritoriji. Pa ću onda da pitam mnoge koji su protestovali i govorili mnoge stvari – zašto ste to radili i kako je moguće da niste mogli da sagledate realnost i što ste ometali mogućnost da Srbija izvuče nešto za svoj narod i svoju zemlju, rekao je Vučić.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi