More

  Vučić i Niš

  Aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić, očigledno, nema toliko ljubavi prema Nišu, kao što Niš ima prema njemu.

  Niška omladina Srpske napredne stranke se potrudila da predsedniku svoje partije za jubilarni, pedeseti rođendan priredi nesvakidanje iznenađenje. Na zidinama Tvrđave u centru Niša omladinci su 5. marta pred ponoć zapalili baklje i razvili  transparente sa porukama „Moj predsednik Aleksandar Vučić“ i „Srećan rođendan, predsedniče“.

  Čak su dronom snimili čestitku rođendana svom predsedniku, pa se taj snimak vrlo brzo proširio društvenim mrežama i postao viralan.

  Niš je, eto, jedini grad u Srbiji koji je na ovakav način poželeo srećan rođendan svom voljenom predsedniku.

  Nišlije, bar članovi njegove partije, izgleda mnogo vole Vučića, i žele da mu svoju odanost i ljubav pokazuju i na ovakav način.

  Pitanje je samo zašto Vučić isto toliko ne voli Niš. Na nedavno predatoj listi SNS za 250 republičkih poslanika našlo se tek osmoro Nišlija.

  Poražavajuće za niške naprednjake je da je prva kandidatkinja iz Niša tek na 60. mestu, Sanja Jefić Branković, iz partije Rasima Ljajića, na 87. mestu je Hadži Milorad Stošić iz PUPS-a, dok je na 90. mestu Svetlana Milijić iz njihove  stranke.

  Na toj istoj listi među prvih deset kandidata za poslanike su se našli naprednjaci iz Krupnja, Čajetine, Uba i Raške.

  Članovi SNS iz Niša bi morali da se zapitaju zašto njihov voljeni predsednik ne poštuje i nema poverenja u svoje partijske drugove iz trećeg grada u Srbiji. Šta treba da urade da bi ga odobrovoljili kako bi se više Nišlija našlo u Narodnoj skupštini ili kako bi poverio makar jedno ministarstvo nekome iz Niša.

  Performans za rođendan, ipak, nije dovoljan.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi