More

  Uhapšen medicinski tehničar zbog primanja mita

  • Medicinski tehničar D.C. (51) uhapšen je zbog sumnje da je primao mito
  • Sumnja se da je on od septembra prošle do septembra ove godine kao zaposleni u KC Niš, radnicima jednog privrednog društva davao podatke o pacijentima koji su povređeni u saobraćajnim nezgodama i stepen njihovih povreda, kao i da je od njih zahtevao i primao novac ,navode u policiji
  • U Nišu je novembra prošle godine grupa advokata, službenika Osnovnog javnog tužilaštva, medicinskih radnika i policajaca, takođe, uhapšena zbog iskorišćavanja podataka o povređenima u saobraćajnim nesrećama
  foto: Ilustracija

  Niška policija u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapslila je medicinskog tehničara D.C. (51), koji je zaposlen u Kliničkom centru(KC) u Nišu, zbog sumnje da je počinio krivično delo primanje mita.

  Sumnja se da je on od septembra 2018. do septembra 2019. godine, kao zaposleni u KC Niš, radnicima jednog privrednog društva davao podatke o pacijentima koji su povređeni u saobraćajnim nezgodama i stepen njihovih povreda, kao i da je od njih zahtevao i primao novac – navode u policiji.

  Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

  U Nišu je novembra prošle godine grupa advokata, službenika Osnovnog javnog tužilaštva, medicinskih radnika i policajaca, takođe, uhapšena zbog iskorišćavanja podataka o povređenima u saobraćajnim nesrećama.

  Advokati su na osnovu podataka koje su dobijali od policajaca, medicinara i zaposlenih u tužilaštvu, sklapali dogovore sa oštećenima u saobraćajnim nesrećama o zastupanju u postupcima za nadoknadu štete.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi