More

  U Višem sudu u Nišu nastavlja se suđenje za ubistvo tročlane porodice Đokić

  U Višem sudu u Nišu sutra će biti nastavljeno suđenje Goranu Džoniću, vatrogascu u penziji iz aleksinačkog sela Moravac, optuženom za teško ubistvo brata od tetke Gorana Đokića, Goranove supruge Gordane i njihove ćerke Lidije.

  Džonić je na pripremnom ročištu izjasnio da nije kriv, ali će na sutrašnjem glavnom pretresu moći detaljno da obrazloži svoju odbranu.

  Glavni pretres otvoren je za javnost, dok je na pripremnom ročištu javnost bila isključena.

  Đokić, vlasnik menjačnice, njegova supruga Gordana i njihova kćerka Lidija nestali su 26. septembra 2021. godine nakon posete Goranovoj majci Stojanki, a njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra iste godine u ataru sela Moravac.

  Dvadesetak dana nakon zločina policija je uhapsila Gorana Džonića, njegove sinove Stefana i Milana ,kao i braću Aleksandra i Kostadina Milošević iz Moravca, koje je Džonić naveo kao saučesnike. Nakon sprovedene istrage utvrđeno je da Miloševići nemaju veze sa zločinom pa su pušteni iz pritvora.

  Džonić se, pored teškog ubistva, tereti i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

  Više javno tužilaštvo zatražilo je kaznu doživotnog zatvora za Gorana Džonića.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi