More

  U saobraćajnoj nesreći kod Ražnja poginuo direktor Emisione tehnike, a bivši ministar Ljajić teško povređen

  • Direktor Emisione tehnike i veza Branko Gogić jutros je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Ražnja, dok je bivši ministar Rasim Ljajić teško povređen
  • Gogić je bio vozio „škodu superb“, koja je za sada iz neutvrđenih razloga, sletela sa puta i prevrnula se na krov
  • Direktor UKC Niš Zoran Perišić izjavio je danas da je Ljajić teško povređen, ali da je van životne opasnosti
  • Za sada nije poznato da li je automobil koji je Gogić vozio u vlasništvu preduzeća Emisiona tehnika i veze, kao i kuda su putovali Gogić i Ljajić

  Direktor preduzeća Emisiona tehnika i veze i predsednnik IO Socijaldemokratske partije Branko Gogić poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd Niš kod Ražnja, u kojoj je teško povređen i predsednik te partije i bivši ministar Rasim Ljajić.

  Ljajić je zadobio teže povrede i prebačen je u Univerzitetski klinički centar u Nišu.

  Gogiće je vozio automobil „škoda superb“ koji je oko 9.30 časova iz, za sada neutvrđenih razloga, sleteo sa puta i prevrnuo se.

  Ljajić je zadobio teže povrede i prebačen je u Univerzitetski klinički centar u Nišu.

  -Ljajić je zadobio u saobraćajnoj nesreći ozbiljne telesne povrede, ali je van životne opasnosti i u stabilnom je stanju- rekao je direktor Univerzitetskog kliničkog centra Niš Zoran Perišić.

  Perišić je kazao da Ljajić ima dominantne povrede grudnog koša, ali da njegovo stanje ne zahteva ozbiljniju intervenciju.

  -Zvao me je i predsednik Srbije, raspitivao se za zdravlje gospodina Ljajića, rekao da se sve ekipe angažuju. Mi uostalom i jesmo ustanova koja zbrinjava građane i sa najmanjim ili najvećim povredama-rekao je on.

  On je dodao da je Ljajić u svesnom stanju i da se još uvek sprovodi dijagnostika.

  -Ovo je težak dan za Socijaldemokratsku partiju Srbije. Naše misli su sa porodicom Branka Gogića, koji je celu svoju karijeru i društveni angažman posvetio radu u najboljem interesu Srbije i njenih institucija i građana- navela je SDPS.

  SDPS je naveo da će sutra od 9 časova biti otvorena knjiga žalosti u prostorijama stranke u Dečanskoj 1 u Beogradu.

  Uzrok saobraćajne nezgode, kao i sve okolnosti koje su do nje dovele, još se utvrđuju.

  Za sada nije poznato u čijem je vlasništvu „škoda superb“, odnosno da li je to službeni automobil, kao u kuda su putovali Gogić i Ljajić.

  Gogić je bio vršilac dužnosti direktora preduzeća Emisiona tehnika i veze od 2014. godine i ujedno jedan od najbližih saradnika Ljajića. Iza sebe je ostavio suprugu Nadu, koja je bila novinarka na RTS, i dvoje dece.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi