More

  U poslednja 24 časa u Nišu izrečene kazne od skoro milion i po dinara zbog nepoštovanja epidemioloških mera

  • Komunalna milicija u Nišu je u akciji kontrole primene epidemioloških mera protiv kovida 19 u poslednja 24 časa izrekla prekršajne novčane kazne u ukupnom iznosu od 1.460.000 dnara, izveštavaju mediji
  • Kazne su izrečene za 15 pravnih i fizičkih lica, među kojima su i najveće kineske prodavnice, prodavnice trgovinskog lanca Idea ili radnja u Delta planetu
  • Komunalna milicija nije saopštila zbog kakvog nepoštovanja epidemioloških mera je izrekla kazne, izuzev što je navela da su iznosi kazni od 30.000 do 300.000 dinara
  Foto: Pixabay

  Komunalna milicija u Nišu je u akciji kontrole primene epidemioloških mera protiv kovida 19 u poslednja 24 časa izrekla prekršajne novčane kazne u ukupnom iznosu od 1.460.000 dnara, izveštavaju mediji.

  Kazne su izrečene za 15 pravnih i fizičkih lica, među kojima su i najveće kineske prodavnice, prodavnice trgovinskog lanca Idea ili radnja u Delta planetu.

  Komunalna milicija nije saopštila zbog kakvog nepoštovanja epidemioloških mera je izrekla kazne, izuzev što je navela da su iznosi kazni od 30.000 do 300.000 dinara.

  Prema saznanjima medija, izdata su dva prekršajna naloga od po 300.000 dinara zbog nepoštovanje mera u Azija centru u Ulici Ivana Milutinovica i Azija centru u Ulici Dimitrija Tucovića.

  Sa 300.000 dinara kažnjen je Parica diskont DOO Niš.

  Sa po 150.000 dinara kažnjeni su Ivica Đorđević radnja Fino vino, Nikola Đorđević PR trgovinska radnja Bam bam plus Niš, Anja sweet Suzana Nikolić PR i Radnja za proizvodnju hleba i peciva i trgovinsku delatnost tvrđava Ernest Prekljušaj PR.

  Odgovorno lice u Parica diskontu DOO Niš sankcionisano je sa 50.000 dinara.

  Kaznu od 30.000 dinara moraće da plate lica odgovorna za primenu mera u firmama Dakom DOO Mramor, Ibet 365 DOO Beograd, Dan plus internacional DOO Beograd, Mališa Đorđević PR pekarska radnja Srbijanka, prodavnicama Idee u Ulici Pribojska i naselju Medoševac, kao i kovid redar u Mi prodavnici u tržnom centru Delta panet.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi