More

  U Nišu zbog kovida hospitalizovano 48 pacijenata, jedan na respiratoru

  • U kovid obijektima KC Niš na lečenju 48 pacijenata, a za devetoro je potvrđeno da su zaraženi koronavirusom
  • Jedan pacijent je priključen na mašinu za disanje
  • U Nišu i na jugu Srbije nema hospitalizovane dece obolele od kovida
  • U Srbiji je registrovano 108 novih slučajeva korone, što je najviše još od 28. avgusta

  U kovid objektima Kliničkog centra Niš u prethodna 24 časa hospitalizovano je kao i juče 48 pacijenata, a kod njih devetoro je potvrđeno prisustvo virusa kovid 19, saopštila je danas uprava ove zdravstvene ustanove.

  Prema navodima na sajtu KC, i danas je na respiratoru jedan pacijent, koji je u jako teškom opštem zdravstvenom stanju.

  U Nišu i na jugu Srbije nema hospitalizovane dece zaražene kovidom, saopštio je KC Niš.

  U tri kovid bolnice u Vranju hospitalizovano je 27 ljudi, a kod 15 pacijenata je potvrđeno da su pozitivni na koronavirus. U Leskovcu je na lečenju pet pacijenata, a od njih je troje pozitivno na kovid. U Surdulici je hospitalizovano devetoro, a kod sedmoro pacijenata je potvrđeno da su inficirani virusom korona.

  Prema navodima KC, u Nišu i bolnicama na jugu Srbije od kraja avgusta značajnije pada i broj hospitalizovanih i pozitivnih pacijenata.

  Prema zvaničnim informacijama Ministarstva zdravlja, u poslednja 24 sata u Srbiji je detektovano 108 novih slučajeva korone, što je najviše još od 28. avgusta.

  Preminule su dve osobe, a ukupno je u Srbiji hospitalizovano 390 zaraženih, od kojih je 28 priključeno na mašine za disanje.

  U Srbiji su, kako je navedeno na sajtu covid19.rs, u poslednja 24 sata testirane 3.082 osobe, što je najmanje još od 14. juna. Juče je bilo testirano duplo više, a prekjuče tri puta više ljudi.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi