More

  U Nišu otkazan doček Nove godine po julijanskom kalendaru

  . Gradski štab za vanredne situacije odlučio je da se zbog povećanog broja zaraženih građana korona virusom u Nišu otkaže javni doček Nove godine po julijanskom kalendaru

  . Gradska opština Medijana je tradicionalno organizovala doček pravoslavne Nove godine, 13. januara, u parku Sveti Sava, a ove godine je trebalo da nastupi pevačica Anđelina Vujović

  . Iz opštinskog budžeta je za njen nastup izdvojeno 1,7 miliona dinara

  U Nišu je juče bilo 345 novozaraženih, što je deset puta više nego početkom januara, kada ih je bilo nešto više od 30, podaci su niškog Doma zdravlja

  Gradski štab za vanredne situacije odlučio je da se zbog povećanog broja zaraženih građana korona virusom u Nišu otkaže javni doček Nove godine po julijanskom kalendaru.

  Gradska opština Medijana je tradicionalno organizovala doček pravoslavne Nove godine, 13. januara, u parku Sveti Sava, a ove godine je trebalo da nastupi pevačica Anđelina Vujović.

  Iz opštinskog budžeta je za njen nastup izdvojeno 1,7 miliona dinara.

  Opština Medijana je saoštila da je koncert ove pevačice „samo pomeren“ i da će naknadno biti saopšteno kad će ona pevati u Nišu.

  Humanitarka Marina Adamović je pokrenula peticiju da se sredstva planirana za doček srpke Nove godine daju za lečenje teško obolelog dečaka Mihajla Stamenkova, ali su u opštini Medijana kazali da tio nije moguće jer su sredstva namenska.

  U Nišu je juče bilo 345 novozaraženih, što je deset puta više nego početkom januara, kada ih je bilo nešto više od 30, podaci su niškog Doma zdravlja.

  Prema podacima ove ustanove, u njene kovid ambulante juče se javilo 2.077 pacijenata, kojih je krajem decembra bilo značajno manje- od 480 do 890.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi