More

  U Nišu od koronavirusa umrlo još troje pacijenata

  • U KC Niš preminulo je još troje pozitivnih na koronavirus
  • Beba čija je majka majka iz Vranja(34) pre dve noći preminula nakon porođaja na Ginekološkoj klinici negativna je na virus korona
  • U Nišu su trenutno na lečenju dve trudnice koje su pozitivne na korona virus-trudnica iz okoline Vranja(29) u sedmom mesecu trudnoće, kao i žena(25) u devetom mesecu trudnoće iz okoline Niša
  • U Nišu je u kovid objektima hospitalizovano 370 pacijenata, a na respiratorima je sedmoro u jako teškom opštem stanju

  foto: KC Niš

  U Kliničkom centru u Nišu u protekla 24 časa umrlo je troje pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa kovid 19, navedeno je danas na veb-sajtu ove zdravstvene ustanove.

  Beba čija je majka iz Vranja(34) pre dve noći preminula nakon porođaja na Ginekološkoj klinici negativna je na virus korona i nalazi se na respiratoru na intezivnoj nezi Dečje interne klinike.

  Direktorka Klinike za dečju hirurgiju i ortopediju Anđelka Slavković rekla je da “beba životno ugrožena čim je na respiratoru, ali je za sada stabilno“.

  U Nišu su trenutno na lečenju dve trudnice koje su pozitivne na korona virus-trudnica iz okoline Vranja(29) u sedmom mesecu trudnoće, kao i žena(25) u devetom mesecu trudnoće iz okoline Niša. Nadležni u KC kažu da su obe trudnice u stabilnom stanju.

  U Nišu su na lečenju  zbog sumnji da su obolele od korone bile dve trudnice, koje su bile na veštačkoj ventilaciji, ali su nakon porođaja preminule. Porodilja iz Kuršumlije pozitivna na korona virus koja je bila hospitalizovana u KC u Nišu puštena je na kućno lečenje.

  Prema podacima KC, u Nišu je u kovid objektima hospitalizovano 370 pacijenata, a kod 164 je potvrđeno prisustvo kovida. Sedmoro dece je pozitivno na ovaj virus, ali su ona u stabilnom stanju.

  Na respiratorima je sedmoro pacijenata koji su, kako su naveli u KC, u jako teškom opštem stanju.

  U ZC Lekovac u Kovid bolnici trenutno je hospitalizovano 135 pacijenata. Kod 41 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa, a 65 su na kiseoniku.

  Direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević saopštio je da je na bolničkom lečenju I deset korisnika Ustanove za odrasle i starije iz ovog grada.

  U Vranju je na bolničkom lečenju 140 ljudi, kod 87 je potvrđeno prisustvo virusa, a u Surdulici 57, a 29 je pozitivno.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi