More

  U Nišu i na jugu Srbije nastavljen trend pada hospitalizovanih i pozitivnih na koronu

  • U Nišu umrlo još dvoje pacijenata pozitivnih na virus kovid
  • U kovid objektima KC Niš leči se 242 pacijenata, a kod 95 je potvrđeno prisustvo koronavirusa
  • Na respiratorima je devetoro pacijenata, koji su pozitivni na virus kovid, i oni se „ nalaze u jako teškom opštem stanju“
  • Najnoviji podaci KC pokazuju da je nastavljen trend pada ležećih pacijenata i pozitivnih na kovid u Nišu i na jugu Srbije
  foto: Pixabay

  U kovid objektima Kliničkog centra(KC) u Nišu u prethodna 24 časa hospitalizovano je 242 pacijenta, a dvoje sa potvrđenim koronavirusa je preminulo, saopštila je danas uprava ove zdravstvene ustanove.

  Prema podacima sa veb-sajta KC, od ukupnog broja hospitalizovanih kod 95 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa kovid, među kojima je troje dece, koja su u stabilnom stanju.

  Na respiratorima je devetoro pacijenata, koji su pozitivni na virus kovid, i oni se „ nalaze u jako teškom opštem stanju“.

  U Leskovcu u kovid bolnici na lečenju je 76 pacijenata, od kojih je kod 30 potvrđen virus, u Vranju se leči 83, a pozitivan je 31 pacijent. U Surdulici je na lečenju 45, a od njih je 32 pozitivno na koronavirus.

  Najnoviji podaci KC pokazuju da se nastavlja trend pada hospitalizovanih u Nišu i na jugu Srbije.

  U kovid objektima u Nišu u subotu je se lečilo 249 pacijenata, a kod 104 je potvrđen virus kovid.

  U Leskovcu je bilo hospitalizovanih 79 pacijenata, a za 32 je potvrđeno da su pozitivni na koronu, u četiri kovid bolnice u Vranju  85 obolelih, ali je virus potvrđen kod njih 31. U Surdulici se lečilo  46 pacijenata, među kojima je 35 pozitivnih.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi