More

  U niškom KC preminulo pet pacijenata sa potvrđenim koronavirusom

  • Na sajtu KC Niš je navedeno i da su u poslednja 24 časa u zdravstvenom centru Vranje preminula još dva pacijenta sa potvrđenim virusom
  • U kovid objektima niškog KC ukupno je hospitalizovano 318 pacijenata, od kojih je kod 191 potvrđen koronavirus, a na respiratoru se nalazi 13 pacijenata
  • U stacionar „Radon“ u Niškoj Banju danas je primljeno prvih 19 pacijenata sa lakšim simptomima iz bolnica u Beogradu, što je prethodnih dana najavio resorni ministar
  foto: sajt KC Niš

  U Kliničkom centru Niš (KC) u protekla 24 časa preminulo je još pet pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo koronavirusa, saopštila je danas ta zdravstvena ustanova.

  U kovid objektima KC ukupno je hospitalizovano 318 pacijenata, od kojih je kod 191 potvrđen koronavirus.

  Prema navodima na veb-sajtu KC, na respiratoru se nalazi 13 pacijenata.

  U niškom KC počeo je da raste broj preminulih 6. novembra, od kada ih je, po zvaničnim podacima, i po osmoro dnevno. Broj hospitalizovanih je tri puta veći u odnosu na početak  novembra, kada ih je bilo manje od stotinu.

  Na sajtu niškog KC je, takođe, navedeno da su u poslednja 24 časa u zdravstvenom centru Vranje preminula dva pacijenta sa potvrđenim virusom.

  U tri kovid bolnicama u Vranju hospitalizovano je 100 pacijenata, od kojih je 87 pozitivno na virus. U Leskovcu je na lečenju 85 pacijenata, a kod 53 je potvrđena korona infekcija.


  U stacionaru “Radon” u Niškoj Banji 200 ležajeva

  U stacionar „Radon“, koji ima 200 ležajeva, iz bolnica u Beogradu primljeno je prvih 19 kovid pacijenata, rekla je danas Marina Deljanin Ilić, direktorka Instituta „Niška Banja“, čiji je deo “Radon”.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi