More

  U Kruševcu preminulo 14 pozitivnih na koronu, a u Vranju dvoje pacijenata

  • Na jugu Srbije još 16 žrtava korone
  • U Nišu i Kruševcu na mašine za disanje priključeno 16 obolelih od kovida 19
  • U UKC Niš ukupno je hospitalizovano 50 pacijenata, od kojih je 47 pacijenata pozitivno na koronavirus, a među njima i troje dece
  • U Nišu svaki treći testiran pozitivan na koronu
  Foto: UKC Niš

  U kovid bolnici u Kruševcu u prethodna 24 časa umrlo je 14 pacijenata kod kojih je potvrđeno da imaju koronavirus, a u Vranju dvoje, saopštio je danas Univerzitetski kliničko centar(UKC) Niš.

  U ovoj bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 428 pacijenata, a kod 423  je potvrđeno prisustvo virusa korona.

  Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 12 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

  U kovid bolnici u Vranju, ukupno je hospitalizovano 104 pacijenta i svi su pozitini na koronavirus.

  U UKC Niš (infektivna klinika i dečije kovid infektivno odeljenje) ukupno je hospitalizovano 50 pacijenata, od kojih je 47 pacijenata pozitivno na koronavirus, a među njima i troje dece.

  U novoj zgradi UKC Niš, na IV spratu ukupno je lečenju 10 pacijenta, a kod osmoro je potvrđeno da su inficirani ovim virusom.

  Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, četvoro je priključeno na aparate na respiratore i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

  U prethodna 24 sata koronavirus je od 844 testirane osobe potvrđen kod 289 Nišlija. U tom periodu je testirano 497 ljudi iz Pčinjskog okruga, od toga je 160 novozaraženih, a njih 97 je iz Vranja.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi