More

  U kovid bolnicama u Nišu, Kruševcu, Leskovcu i Vranju zvanično preminulo 15 pacijenata

  • U kovid objektu Univerzitetskog kliničkog centra Niš preminulo je troje pacijenata, u kovid bolnici u Kruševcu- osam, a u kovid bolnicama zdravstvenog centra Leskovac i zdravstvenog centra Vranje po dva pacijenta
  • U kovid ambulantama Doma zdravlja i Zavoda za zdravstvenu zaštitu u Nišu juče se javilo na pregled skoro 1500 pacijenata

  Foto: m. k.

  U kovid bolnicima u Nišu, Kruševcu, Leskovcu i Vranju u poslednja 24 časa preminulo je 15 pacijenata, saopštio je danas po podne Univerzitetski klinički centar Niš.

  U kovid objektu UKC Niš preminulo je troje pacijenata, u kovid bolnici u Kruševcu- osam, a u kovid bolnicama zdravstvenog centra Leskovac i zdravstvenog centra Vranje po dva pacijenta.

  Na veb- sajtu UKC Niš je saopšteno da je hospitalizovano ukupno 320 pacijenata, od kojih je kod 289 potvrđeno prisustvo koronavirusa. Osam najtežih pozitivnih kovid pacijenata priključeno je na respiratore.

  U kovid bolnici u Kruševcu hospitalizovano je 336 pacijenta, od kojih je kod 253 potvrđeno prisustvo virusa. Osamnaest najtežih pozitivnih pacijenata priključeno je na respiratore.

  U kovid bolnici zdravstvenog centra u Leskovcu je 188 ležećih pacijenata, a kod 152 je potvrđeno prisustvo virusa.

  U tri kovid bolnice u Vranju hospiotalizovano je ukupno 170 pacijenata, od kojih je 160 pozitivno na virus.


  U kovid ambulante u Nišu juče se javilo skoro 1.500 građana

  U kovid ambulantama Doma zdravlja i Zavoda za zdravstvenu zaštitu u Nišu juče se javilo ukupno 1.446 pacijenata.

  U kovid ambulante Doma zdravlja javilo se 1.192 pacijenta, od kojih 276 njih prvi put, dok je 916 obavilo kontrolni pregled.

  U kovid ambulantu Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika juče su se pregledala 254 pacijenata, od kojih 52 prvi put, a 202 je došlo na kontrolu.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi