More

  U Kliničkom centru Niš od korone preminuo još jedan pacijent, a šestoro na respiratoru

  • U prethodna 24 časa umro je još jedan pacijent, a šestoro obolelih od korone je na respiratorima, saopštio je KC Niš
  • U kovid bolnicima na jugoistoku Srbije hospitalizovano 611 pacijenata, od kojih 247 pozitivnih
  • Na sajtu niškog KC navedeno je da je u kovid objektima te ustanove do danas u podne hospitalizovano ukupno 277 pacijenata, 27 više nego juče, a da je kod njih 105 potvrđena infekcija koronavirusom
  • U Nišu se leči i dvoje pozitivne dece, koja se nalaze u stabilnom stanju
  foto: KC Niš

  U Kliničkom centru Niš u poslednja 24 sata preminuo je jedan pacijent kod koga je potvrđeno prisustvo koronavirusa, a šestoro obolelih se nalazi na repiratoru i u jako teškom stanju, saopštila je danas u podne uprava te zdravstvene ustanove.

  Prema podacima na veb- sajtu KC Niš, u kovid bolnicama u Nišu, Leskovcu, Vranju i Surdulici hospitalizovano je ukupno 611 pacijenata, od kojih je kod 247 potvrđen korona virus. U bolnicama u Leskovcu, Vranju i Surdulici u poslednja 24 časa nije bilo preminulih.

  Na sajtu niškog KC navedeno je da je u kovid objektima te ustanove do danas u podne hospitalizovano ukupno 277 pacijenata, a da je kod njih 105 potvrđena infekcija korona virusom. Među njima su i dva pozitivna deteta, koja se nalaze u stabilnom stanju.

  Prema podacima uprave niškog KC, danas je u kovid objektima te ustanove hospitalizovano 27 pacijenata više nego juče, a četiri pacijenta sa potvrđenim virusom više nego prethodnog dana. Juče je, pak, bilo više preminulih- troje, a bilo je i više pacijenata na respiratoru- sedmoro.

  Na sajtu KC danas je navedeno i da je u četiri kovid bolnice u Vranju hospitalizovano ukupno 155 pacijenata, od kojih 77 sa potvrđenim korona virusom. U kovid bolnici zdravstvenog centra u Surdulici zbrinuta su 63 pacijenta, od kojih 53 ima potvrđen virus, a u kovid bolnici u Leskovcu 117 pacijenata, od kojih je 12 pozitivno.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi