More

  Tužilaštvo traži osam godina zatvora za vozača koji je usmrtio dvojicu pešaka u Nišu

  • OJT u Nišu traži maksimalnu kaznu za Nemanju S. (19) iz Beograda za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, zato što je na Bulevaru Medijana u Nišu 4. januara izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli pešaci Dejan Ilić (48)i Andrej Prekljušaj (12)
  • Tužilaštvo je predložilo da se optuženom izrekne maksimalna kazna od osam godina zatvora i mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od pet godina, rekao je portparol OJT Ivan Marković
  • On je kazao da je Tužilaštvo predložilo produženje pritvora za Nemanju S.
  foto: m.k.

  Osnovno javno tužilaštvo(OJT) u Nišu podnelo je optužni predlog protiv Nemanje S. (19) iz Beograda za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, zato što je na Bulevaru Medijana u Nišu 4. januara izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli pešaci Dejan Ilić (48)i Andrej Prekljušaj (12).

  Portparol OJT Ivan Marković je rekao da je tužilaštvo predložilo da se optuženom izrekne maksimalna kazna od osam godina zatvora i mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od pet godina.

  -Tužilaštvo je predložilo produženje pritvora za Nemanju S. o čemu će odlučivati Osnovni sud-kazao je portparol.

  Optuženi vozač se od hapšenja nalazi u pritvoru, a na saslušanju se branio ćutanjem.

  Nesreća na Bulevaru Medijana dogodila se nakon što je optuženi, vozeći velikom brzinom automobil „audi“, izgubio kontrolu nad autom, izleteo sa kolovoza i na trotoaru udario Ilića I Prekljušaja.

  Nišlije su zbog te saobraćajne nesreće više puta protestvovale, zbog čega se u Nišu učestalo kontrolisao saobraćaj. Načelnik Saobraćajne policije Dragan Pešić smenjen je zbog tog saobraćajnog udesa.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi