More

  Tužilaštvo iz Aleksinca naložilo da se utvrde okolnosti pogibije muškarca koji je ispao iz saniteta

  Foto: MUP

  Osnovno javno tužilaštvo (OJT) iz Aleksinca naložilo je da se ispitaju sve okolnosti oko pogibije B. G. (42) iz Batočine, juče na autoputu Beograd – Niš kod Aleksinačkih Rudnika.

  -B.G. je prevožen sanitetom Kliničkog centra Kragujevac u pratnji policijskih službenika Policijske uprave Kragujevac do Specijalne psihijatrijske bolnice Gornja Toponica kada je u visini naplatne rampe „Aleksinački Rudnici“, dok je sanitet bio u pokretu, ispao kroz vrata saniteta i pao na kolovoz usled čega je nastupila smrt-saopštilo je OJT .

  Dežurni tužilac OJT Aleksinac izašao je na lice mesta radi vršenja uviđaja zajedno sa saobraćajnom policijom Policijkse uprave Niš i Policijske stanice Aleksinac – Odeljenje kriminalističke policije.

  -Mrtvozornik je konstatovao smrt na licu mesta i naloženo je prikupljanje obaveštenja od učesnika događaja, obavljanje vanrednog tehničkog pregleda sanitetskog vozila, alkotestiranje učesnika događaja, kao i da se obavi obdukcija pokojnog B. G. a sve u cilju utvrđivanja okolnosti nezgode- navelo je OJT.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi