More

  SUTRA PRVA OPOZICIONA „SLOBODNA ZONA“ U NIŠU

  • U Nišu će sutra biti održana prva „Zona slobode“, u organizaciji lokalnog Saveza za promene (SzP), Nove stranke i Pokreta mladih „Za Niš bez straha“
  • „Zona slobode“ će se održati na platou ispred Tržnog centra „Kalča“, od 12 do 15 časova
  • Predsednik niškog odbora Demokratske stranke Miodrag Stanković kaže da će se u „Zonama slobode“ razgovarati sa građanima o problemima koje imaju, te saslušati primedbe na rad vlasti, kao i opozicije „koja je nekada bila vlast“
  • Planiramo da uskoro organizujemo i protest ispred Gradske kuće povodom punih sedam godina vlasti SNS u Nišu, rekao je Stanković
  • „Zone“ će se ubuduće održavati svake subote, na različitim lokacijama i u različitim terminima, o čemu će građani biti obavešteni
  foto: Vesna Torović

  U Nišu će sutra biti održana prva „Zona slobode“, u organizaciji lokalnog Saveza za promene (SzP), Nove stranke i Pokreta mladih „Za Niš bez straha“, koji je organizovao niški protest „1 od 5 miliona“.

   „Zona slobode“ će biti organizovana na platou ispred Tržnog centra „Kalča“, od 12 do 15 časova.

  Sa građanima će razgovarati čelnici niških odbora Demokratske stranke (DS), Pokreta slobodnih građana (PSG) i Pokreta za preokret (PzP).

  Predsednik niškog odbora DS Miodrag Stanković kaže da će predstavnici ovih političkih stranaka i on salušati probleme građana, kao i njihove predloge ili primedbe na rad vlasti, ali i opozicije „koja je nekada bila vlast“.

  – Planiramo da uskoro organizujemo i protest ispred Gradske kuće (u kojoj su kabineti gradonačelnika i članova Gradskog veća, p. a.), a povod će biti punih sedam godina vlasti Srpske napredne stranke u Nišu (SNS). Uskoro ćemo  obavestiti građane o datumu  protesta- rekao je Stanković.

  On je kazao da će prva „Zona slobode“ trajati od 12 do 15 časova.

  „Zone“ će se ubuduće održavati svake subote, na različitim lokacijama i u različitim terminima, o čemu će građani biti obavešteni.

  Prema najavama organizatora, ovakve zone su nastavak niškog građanskog protesta „1 od 5 miliona“, koji su se održavali svakog petka, od 31. marta 2018. do 19. aprila ove godine.


  SAVEZ ZA SRBIJUČlanice niškog SzS su DS, Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Srpski pokret Dveri, Pokret za preokret, Zdrava Srbija, Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ i  Udruženi sindikati Srbije „Sloga“.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi