More

  Sukob naprednjaka na unutarstranačkim izborima u Nišu

  Na unutarstranačkim izborima Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika mesnog odbora opštine Medijana u Nišu izbio je verbalni sukob, a potom i fizički obračun među članovima odbora.

  Izvor Medijske kutije iz vrha niških naprednjaka rekao je da se sukob dogodio zbog dva kandidata za predsednika- Dragana Đorđevića, direktor Pošte i Dejana Andrejevića, nekadašnji direktor Vodovoda u Nišu.

  Na jednoj strani su, kako tvrdi izvor, bili Đorđevič i njegov sin Aleksandar, koji je većnik u Opštini Medijana, a na drugoj Andrejević i još nekoliko naprednjaka.

  -Taj sukob tokom glasanja za predsednika tog odbora izbio jer je počela rasprava između članova odbora, u kojoj su se neki pitali zašto neka žena nije glasala za Dragana. Tada su neki rekli da je zato što su joj obećali posao. Obračun je trajao duže vreme, bilo je otimanje oko spiska, čak su se pojavili mlađi muškarci sa kapuljačama, a došla je i policija-rekao je izvor.

  Prema njegovim rečima, ovoj je samo nastavak “rata” između stranačkih struja u Gradskom odboru SNS, koji još uvek nema predsednika.

  -Još uvek nema zvaničnih kandidata za čelnika niških naprednjaka, ali se može primetiti da na tu funkciju žele direktor Univerzitetskog kliničkog centra i bivši gradonačelnik Niša Zoran Perišić i načelnik Nišavskog okruga Petar Babović. Zato je veoma važno ko će biti predsednici mesnih odbora-objasnio je.

  Među članovima SNS u Nišu bilo je sukoba još od dolaska te partije na vlast 2012. godine, a među poslednim je tuča između Miloša Banđura i Marka Simova pred kraj prošle godine.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi