More

  Stanković: Protesti u Nišu, ako tužilaštvo ne odgovori da li je SNS kupovao glasove u hali „Čair“

  Đorđe Stanković, potpredsednik Narodnog pokreta Srbije i kandidat za poslanika koalicije “Srbija protiv nasilja“ kaže da će predložiti da se u Nišu građani pozovu na protest, ukoliko tužilaštvo do kraja ove sedmice ne odgovori da li je bilo kršenja zakona u hali “Čair” u toku parlamentarnih izbora u ovom gradu.

  -Jedna od nepravilnosti je bila očigledna kupovina glasova u “Čairu”. Na dan izbora ovde se nalazio štab za kupovinu glasova SNS. Odmah tog jutra, smo obavestili policiju, ali su nam se javili inspektori Uprave kriminalističke policije, i rekli nam da dođemo do njih i lično prijavimo. Oni su posle toga otišli na tu lokaciju jer im je naložilo tužilaštvo-objašnjava Stanković.

  On dodaje da su protesti u Beogradu važni ne samo za tamošnje lokalne izbore, već i za parlamentarne izbore, ali i sve koji će biti održani ubuduće.

  -Imamo informacije da će se u Niš pred redovne lokalne izbore narednog proleća preseliti više od 10.000 ljudi . To može drastično da promeni izborni proces na lokalu, tako da moramo to da sprečimo-kaže on.

  U toku predizborne kampanje Srpske napredne stranke u Nišu u delu hale “Čair” bio je “SNS kol-centar“.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi