More

  SSP: Obezbediti besplatne stanove za porodice čije su kuće izgorele u požaru

  • GO SSP u Nišu smatra da gradska vlast mora da obezbedi besplatno korišćenje socijalnih stanova porodicama čiji su stanovi izgoreli u nedavnom požaru u Nišu
  • Grad Niš nudi rešenje – smeštaj u socijalnim stanovima uz plaćanje 7.000 dinara, što je verovatno za vrh gradske vlasti malo, ali za porodice koje su ostale bez ičega je mnogo, naveo je SSP
  • Ova stranka je saopštila da je “sramno da Grad ne može da izdvoji 70.000 dinara mesečno za kirije za 10 porodica jer toliko košta jedan ručak vrhuške niške vlasti u kafani”
  • U požaru koji je izbio 8. aprila u Ulici Aleksandra Medvedeva, kod Građevinske škole u Nišu izgoreli su domovi 10 porodica, a bez krova nad glavom je ostalo 40 ljudi

  Grad Niš bi porodicama koje su početkom aprila u požaru izgubile domove morao da obezbedi besplatan smeštaj u socijalnim stanovima, smatra Gradski odbor Stranke slobode i pravde(SSP) Niš.

  -Porodicama čije su kuće izgorele u nedavnom požaru u Nišu, Grad nudi rešenje – smeštaj u socijalnim stanovima uz plaćanje kirija. Tih 7.000 dinara je verovatno za vrh gradske vlasti malo, ali za porodice koje su ostale bez ičega je mnogo-naveo je SSP u saopštenju.

  Članovi ove opozicione partije pitaju gradsku vlast “kako da ti ljudi plate kada su im izgorela dokumenta, ušteđevina, sve što su godinama sticali”.

  – Sramno je da Grad ne može da izdvoji 70.000 dinara mesečno za kirije za 10 porodica koje su ostale bez domova. Toliko košta jedan ručak vrhuške niške vlasti u kafani, a za ručkove su izdvojili milione iz budžeta- saopštio je niški odbor SSP-a.

  U požaru koji je izbio 8. aprila u Ulici Aleksandra Medvedeva, kod Građevinske škole u Nišu izgoreli su domovi 10 porodica. Bez krova nad glavom je ostalo 40 ljudi, neki od njih su smešteni u Sigurnu kuću i centar „Mara“, a pojedini su sami obezbedili privremeni smeštaj.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi