More

  SSP Niš: Javne česme u gradu u lošem stanju

  • Javne česme u gradu su u jako lošem stanju, tako da gradska vlast mora da reši taj problem,saopštio je danas SSP u Nišu
  • Česmi u parku Čair ne može da se priđe bez gumenih čizama, a kamenje u bari, “inovativno” rešenje za prilaz vodi po ovoj žegi niti je bezbedno, niti je u 21. veku normalno
  • SSP je konstatovao da ni ostale javne česme u Nišu nisu u boljem stanju.
  • Neke su javne česme su nestabilne, poput one na Nišavskom keju. Neke nemaju pijaću vodu, poput česme na Trgu kralja Milana, nekima ne rade slavine, kao na početku Kazandžijskog sokačeta, navep je SSP
  • Članovi ove opozione partija su ocenili da “vlast koja nije sposobna da u sred leta, na temperaturama i do 40 stepeni, omogući građanima nesmetano korišćenje vode s javnih česmi nije vlast već gomila nesposobnjakovića okupljenih oko ličnih i interesa partije”
  Foto: m. k.

  Gradski odbor Stranke slobode i pravde(SSP) u Nišu ocenio je danas da su javne česme u gradu u jako lošem stanju i pozvao gradsku  vlast da reši taj problem.

  -Česmi u parku Čair ne može da se priđe bez gumenih čizama. Kamenje u bari, “inovativno” rešenje za prilaz vodi po ovoj žegi niti je bezbedno, niti je u 21. veku normalno. Česma je posebno nepristupačna deci, a Čair je poznat kao dečiji park, bar bi trebalo da bude -saopštio je danas niški odbor SSP.

  Dodaje se da za trajno rešenje nije potrebno mnogo novca.

  -Potrebno je bar nekoliko puta manje nego što je gradska vlast platila pauna koji krasi isti taj park. Lep je paun od 500.000 dinara, ali je još lepša hladna voda s ispravne javne česme na 40 stepeni-naveo je SSP.

  SSP je konstatovao da ni ostale javne česme u Nišu nisu u boljem stanju.

  -Neke javne česme su nestabilne, poput one na Nišavskom keju. Neke nemaju pijaću vodu, poput česme na Trgu kralja Milana. Nekima ne rade slavine, kao što je slučaj s česmom na početku Kazandžijskog sokačeta, pa dok su pojedini delovi grada bez vode zbog nestašice a gradska vlast apeluje na građane da racionalno troše vodu, s javne česme teče non-stop. Ima i česama koje ne liče na česme, na primer ispred Opštine Medijana-naveo je SSP.

  Članovi ove opozione partija su ocenili da “vlast koja nije sposobna da u sred leta, na temperaturama i do 40 stepeni, omogući građanima nesmetano korišćenje vode s javnih česmi, nije vlast već gomila nesposobnjakovića okupljenih oko ličnih i interesa partije”.

  -Niko nikad nije pokazao ovoliku nebrigu za građane i njihove potrebe, kao sadašnja vlast na čelu s gradonačelnicom(Dragana Sotirovski). Gradska vlast mora Nišlijama da obezbedi pijaću voda i ispravne javne česme, za brze pruge i šljašteće fontane ćemo lako. Sramota je, treći grad po veličini u Srbiji je  pretvoremn ste u kasabu- zaključio je SSP.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi