utorak, 22.01.2019

OSMI PROTEST U BEOGRADU: ABDICIRAJ VUČIĆU

U Beogradu je večeras održan osmi protest protiv nasilja i aktuelne vlasti "1 od 5 miliona" na kojem je hiljade građana zahtevalo ostavku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

VLADIMIR PUTIN U BEOGRADU: HVALA NA PRIJATELJSTVU. SPASIBA NA DRUŽBU

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin boravio je danas u zvaničnoj poseti Beogradu, tokom koje se sastao sa najvišim srpskim državnim vrhom, a njegovi...

NUNS I UNS OSUDILI UVREDE ZAMENIKA GRADONAČELNIKA NIŠA MILOŠA BANĐURA NOVINARKI SENI TODOROVIĆ

NUNS je pozvao gradske vlasti Niša da „javno osude nedostojno ponašanje svog funkcionera i protiv njega preduzmu odgovarajuće mere“.

„ĐILASOV POTRČKO“ U NIŠU NAJAVIO MOGUĆNOST PODIZANJA TUŽBE PROTIV ALEKSANDRA VUČIĆA

Pokret mladih “Za Niš bez straha”, koji je organizator protesta “1 od 5 miliona” u Nišu, negirao je danas tvrdnje predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandara Vučića da političar Branislav Jovanović, kao “Đilasov potrčko”, “vodi proteste” u tom gradu, a sam Jovanović je najavio mogućnost podizanja tužbe protiv Vučića.

NIŠKI SAVEZ ZA SRBIJU TRAŽI HITNU SMENU ZAMENIKA GRADONAČELNIKA MILOŠA BANĐURA ZBOG UVREDE NOVINARKE

Banđur je juče na tviteru upitao novinarku Todorovic, nazivajući je „ćurkom“, šta ona zna o onima koji su došli sa Kosova, i da li je uopšte čula za Kosovo, a potom zaključio da je je ona „matora žuta kučka koja se usudjuje da komentariše ljude o kojima ne zna ništa ništa“

VUČIĆ SAOPŠTIO DA JE NA LOKALNIM IZBORIMA U ČETIRI OPŠTINE, KOJE SU PRATILE BROJNE...

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je ta stranka, kako je kazao, ostvarila ubedljivu pobedu u opštinama Lučani, Kladovo, Doljevac i Kula, gde su danas održani lokalni izbori.

MEDIJI SU I NA SIROMAŠNOM JUGU SRBIJE UNOSAN PORODIČNI BIZNIS – UKOLIKO SU VLASNICI...

Ukoliko televizija Kopernikus dobije nacionalnu frekfenciju, za koju je konkurisala, braća Srđan i Zvezdan Milovanović biće vlasnici čak tri od pet nacionalnih televizija u Srbiji- Kopernikusa, Prve i O2.

RODITELJI PODNELI 56 NOVIH KRIVIČNIH PRIJAVA ZBOG SUMNJE DA SU IM DECA UKRADENA IZ...

Pavlović je kazao da se nove istrage rade u skladu sa postojećim krivičnim zakonodavstvom,” koji je mogao i ranije da se primenjuje, ali nije postojala povoljna klima za to”.

U SRBIJI, KOJA JE PRVA U EVROPI PO FUNKCIONALNOJ NEPISMENOSTI, U ŠKOLE UVEDENA „MEDIJSKA...

Od ove, školske 2018/2019. godine, u gimnazije i pojedine srednje stručne škole uveden je, kao izborni, predmet „Jezik, mediji i kultura“

ODBORNICA ĐORĐEVIĆ: NISAM PRIJAVILA LIDERA „DVERI“ DA JE „NALOŽIO DA ME PREBIJU“, TUŽILAŠTVO POSTUPA...

Odbornica Jelena Đorđević kaže da joj je pre tri meseca rečeno da je lider “Dveri” Boško Obradović navodno pre dve godine tražio da...