ponedeljak, 18.03.2019

POLICIJA IZBACILA DEMONSTRANTE IZ RADIO TELEVIZIJE SRBIJE

Jake policijske snage, među kojima i pripadnici Žandarmerije, izbacile su večeras demontrante koji su prethodno upali u zgradu Radio televizije Srbije (RTS)

ZORAN BABIĆ I DALJE DIREKTOR „KORIDORA SRBIJE“ IAKO JE POČETKOM FEBRUARA NAJAVIO OSTAVKU ZBOG...

Iako je pre mesec i po dana vršilac dužnosti direktora „Koridora Srbije“ Zoran Babić saopštio da podnosi ostavku, on je zvanično još uvek na toj funkciji, piše dnevni list Danas.

ŠESNAEST GODINA OD UBISTVA ZORANA ĐINĐIĆA: JOŠ BEZ ISTRAGE O POLITIČKOJ POZADINI

Na današnji dan pre 16 godina ubijen je premijer Srbije i lider Demokratske stranke (DS) Zoran Đinđić, a taj datum je obeležen šetnjama, kao i polaganjem venaca i cveća na njegov grob i u dvorištu Vlade, gde je izvršen atentat.

NVO: POVUĆI PREDLOG IZMENE ZAKONA O ZABRANI DISKRIMINACIJE JER SE NJIME POLOŽAJ DISKRIMINISANIH DODATNO...

Koalicija protiv diskriminacije i partnerske organizacije zahtevale su danas od Vlade Srbije da povuku iz procedure Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o zabrani diskriminacije zbog toga što bi njegovim usvajanjem položaj osetljivih i diskriminisanih grupa bio „značajno pogoršan“, kao i zbog toga što o njemu nije sprovedena javna rasprava u kojoj bi učestvovali predstavnici tih grupa i najšira javnost.

MINISTARSKA ZORANA MIHAJLOVIĆ „PRIZNALA“ DA DRŽAVA NEĆE POKRITI DUG GRADA NIŠA ZA AERODROMSKO ZEMLJIŠTE

Vlada Srbije nije oprostila dug koji Grad Niš ima prema Republici u vezi sa zemljištem aerodroma

JAVNA RASPRAVA O NOVOJ MEDIJSKOJ STRATEGIJI U NIŠU: NI REČI O REGIONALNIM JAVNIM SERVISIMA

Radna verzija nacrta Medijske strategije je veoma dobra, ali forsira interese samo jedne medijske grupacije, jer ne dopušta da država ostane u vlasništvu pojedinih medija, ne predlaže mere za opstanak regionalnih i lokalnih medija

SERGEJ TRIFUNOVIĆ SUGERIŠE DA JE AUTOMOBIL KOJI JE IZAZVAO NESREĆU NA NAPLATNOJ RAMPI DOLJEVAC...

Sva saznanja koja imamo je da je šest ili sedam ljudi vadilo Babića sa mesta vozača i prebacivalo ga

AGENCIJA ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE: KAMPANJOM „BUDUĆNOST SRBIJE“ VUČIĆ NIJE PREKRŠIO ZAKON

Agencija za borbu protiv korupcije saopštila je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u okviru kampanje "Budućnost Srbije", kako je navela, nije prekršio Zakon o Agenciji za borbu protiv korupcije.

GRAĐANSKI FRONT: AGENCIJA ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE DA UTVRDI DA LI VUČIĆ KRŠI ZAKON

Građanski front, koji okuplja organizacije civilnog društva iz više gradova Srbije, zahtevale su danas od Agencije za borbu protiv korupcije da utvrdi da li je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u okviru aktuelne kampanje „Budućnost Srbije“ prekršio Zakon o Agenciji za borbu protiv korupcije.

“NE DAVIMO BEOGRAD”: GRAĐANI PUTEM BESPLATNE APLIKACIJE NA MOBILNOM TELEFONU MOGU DA PRATE ZAGAĐENOST...

Pokret “ Ne davimo Beograd” danas je lansirao srpsku verziju aplikacije “AirCare “ koju svaki korisnik mobilnog telefona može besplatno da preuzme i i dobije podatke o kvalitetu vazduha sa preko 65 republičkim mernih stanica širom Srbije.