More

  „Srbija protiv nasilja“ protestuje sutra i u Nišu

  Foto: Vesna Torović

  Koalicija „Srbija protiv nasilja“ u Nišu održaće protest pod nazivom „Računajte na nas, branićemo svaki glas” sutra u 18 časova ispred niške Skupštine grada sa zahtevom da se ponove izbori na svim nivoima.

  Ova koalicija podseća da je Srpska napredna stranka (SNS) „krala besomučno“ na izborima održanim 17. decembra, i to na svim nivoima, tako da je protest jasna poruka vlastima da su izbori pokradeni, a izborna volja građana prekrojena

  -Najveće krađe, dodali su, odvijale su se van biračkih mesta. Štabovi za kupovinu glasova nalazili su se u Sportskom centru ‘Čair’ što je prijavljeno i policiji, a bili su SNS štabovi i po javnim ustanovama. Imali smo fantomske birače kojih je bilo neverovatno mnogo, bugarske vozove, dovoženje birača na grupno glasanje. Kompletna gradska aparatura je bila upregnuta i radila izbore za SNS- navela je koalicije „Srbija protiv nasilja“ u Nišu.

  Ova koalicija je pozvala su sve Nišlije, druge opozicione stranke, civilni sektor da se pridruže u odbrani volje građana jer “Niš nikada nije ćutao na izborne krađe”.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi