More

  „Srbija protiv nasilja“ kampanju počinje sutra u Nišu

  Foto: m. k.

  Koalicija “Srbija protiv nasilja” predizbornu kampanju za republičke izbore počinje sutra u Nišu, na konvenciji u Narodnom pozorištu u 17 časova.

  Iz ove koalicijie poručuju da su Niš odabrali za početak kampanje jer “bez Nišlija nema slobode i demokratije.

  Na ovom skupu građanima će se da se obrate potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić, Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, Aleksandar Jovanović Ćuta iz Ekološkog ustanka, Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta i Pavle Grbović iz Pokreta slobodnih građana.

  “Srbija protiv nasilja” je predala listu Republičkoj izbornoj komisiji, a na spisku za poslanike je 28 kandidata sa juga Srbije.

  Najbolje kotirani na listi od 250 predloga su dosadašnji poslanici iz Niša Jelena Milošević iz Stranke slobode i pravde i Đorđe Stanković iz Narodnog pokreta Srbije.

  U koaliciji “Srbija protiv nasilja” su Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Zajedno, Zeleno-levi front, Pokret slobodnih građana, SRCE, Pokret za preokret, Ekološki ustanak, Sindikat Sloga i Novo lice Srbije.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi