More

  Sotirovski: Niš u svakom trenutku spreman za izbore

  Foto: V. Torović

  Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski nije želela da saopšti da li će i u tom gradu biti organizovani prevremeni lokalni izbori ili će sačekati redovne sledeće godine.

  -Očekujem da gradsko rukovodsto radi još „jače, brže i bolje“. Da sve ono što smo započeli i završimo i da dobro isplaniramo budžet za 2024. godinu, s obzirom na to da će nam i plate ići naviše. Mi smo u svakom trenutku kao Srpska napredna stranka spremni za izbore, kao grad takođe-rekla je ona.

  Ona je ocenila da Nišu treba još mnogo toga da bi izrastao u velegrad.

  -Mi se kao gradska vlast trudimo maksimalno. Niš ne zaslužuje da bude palanka ili da ostane na ovom nivou. Pomoć države nam je neopohodna i mi se zahvaljujemo državi na svemu onome što je do sada učinila. To su putevi, pruge, aerodrom i fabrika za prečišćavanje otpadnih voda-izjavila je gradonačelnica Niša.

  Sotirovski je rekla da je tri godine urađeno više od 100 kilometara puteva, šest sela je dobilo vodovod, dok je nekoliko sela po prvi put dobilo kanalizaciju.

  Ona je podsetila da grad Niš iz svog „skromnog budžeta“ gradi akva-park u Niškoj Banji, maksimalno „podiže“ tu gradsku opštinu, a grad će dobiti botaničku baštu i vrlo modernu fabriku za prečišćavanje otpadnih voda.

  -Sa predlozima i dogovorom sa građanima idemo napred i nema razloga da se plašimo opozicije koja nema program, niti treba da se plašimo bilo čega“, poručila je Sotirovski.

  Gradonačelnica Niša odbila je tokom prošle sedmice da se izjasni da li će podneti ostavku, kao što su to krajem septembra učinile njene kolege u više od 20 gradova i opština u Srbiji.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi