More

  SLUŽBENI AUTOMOBIL DIREKTORA „KORIDORA SRBIJE“ SE VELIKOM BRZINOM ZAKUCAO U VOZILA KOJA SU ČEKALA DA PLATE PUTARINU?

  • Jedna ženska osoba je poginula, a pet osoba je povređeno u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi Doljevac na delu auto puta Niš- Leskovac u kojoj su učestvovala tri automobila
  • Među povređenima je i direktor „Koridora Srbije“  Zoran Babić, koji je zadobio prelom butne kosti
  • Prema navodima iz Kliničkog centra Niš, tri osobe su lakše povređene, a dve teže, ali niko od njih nije životno ugrožen
  • Za sada nema policijske potvrde ili demantija nezvaničnih informacija da nije reč o lančanom sudaru tri vozila, kako su prvobitno naveli pojedini mediji, već da je službeni automobil direktora „Koridora“ navodno velikom brzinom, a pri gustoj magli, promašio kanal za elektronsku naplatu putarine i udario u dva automobila koja su čekala na nalatu

  Jedna ženska osoba je poginula, a pet osoba je povređeno u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi Doljevac na delu auto puta Niš- Leskovac u kojoj su učestvovala tri automobila. Među povređenima je i direktor „Koridora Srbije“  Zoran Babić.

  Policija još nije saopštila detalje o sudaru.

  Za sada nema policijske potvrde ili demantija nezvaničnih informacija da nije reč o lančanom sudaru tri vozila, kako su prvobitno naveli pojedini mediji, već da je službeni automobil direktora „Koridora“ navodno velikom brzinom udario u dva automobila koja su čekala da plate putarinu.

  Ovi izvori su kazali da je Babićev automobil „zbog velike brzine, kao i guste magle, promašio kanal za elektronsku naplatu putarine i udario u vozila koja su već čekala da plate putarinu“.

  Na licu mesta se može videti da je službeno vozilo direktora „Koridora“ poslednje u nizu i da ima oštećenja na prednjem delu, a da je „srednji“automobil, u kojem je bila poginula žena, smrskan pre svega u zadnjem delu.

  Vatrogascima je trebalo nekoliko sati da telo poginule žene, koja je, prema nezvaničnim informacijama, bila vezana sigurnosnim pojasom, izvuku iz smrskanog automobila.

  Prvi automobil je od siline udarca završio nekoliko desetina metara ispred ostalih.

  Sa lica mesta danas je najpre odvezeno vozilo u kojem je bio direktor Babić, dok su ostala dva automobila nakon toga ostala na naplatnoj rampi. Policija je nekoliko puta upozoravala novinare da se „sklone“ sa lica mesta, a nije bilo poželjno ni slikanje.

  Prema navodima iz Kliničkog centra Niš, u ovoj nesreći tri osobe su lakše povređene, a dve teže, ali niko od njih nije životno ugrožen.

  Direktor „Koridora“ je zadobio prelom butne kosti i, prema poslednjim informacijama, nakon pruženje pomoći u niškom KC verovatno će biti prebačen za Beograd.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi