More

  SKORO DVA MESECA NEMA OPTUŽNICE PROTIV DIREKTORA DIREKCIJE ZA JAVNI PREVOZ KOJI JE UHAPŠEN ZBOG SUMNJE DA JE POČINIO KORUPCIJU

  • Direktor Direkcije za javni prevoz Saša Petronijević i predsednik Komisije za tender autobusa na gas Ivan Cvetković uhapšeni zbog korupcije još 26.jula, ali istraga još nije ni počela.
  • Još su u toku predistage za taj slučaj. Taj predmet još nije u fazi optuženja-navode U Specijalnom odeljenju za korupciju Višeg javnog tužilaštva u Nišu.
  • Petronijević, Cvetković I još dvojica službenika Direkcije uhapšeni su zbog sumnje da su “ namestili” nabavku za nabavku ekološkog autobusa, I na taj način oštetili budžet ovog javnog preduzeća za 7,2 miliona dinara.
  • Petronijević nije želeo za Medijsku kutiju da odgovori da li je on žrtva „ političkog hapšenja“.
  • Čelnici Direkcije su uhapšeni zbog „ obračuna“ kod niških naprednjaka, ali iza rešetaka se nije našao jedan od visokih funkcinera niških naprednjaka N.S. koji je siva eminencija u Direkciji, kaže sagovornik Medijske kutije

  foto: facebook Saše Petronijevića

  Protiv direktora Direkcije za javni prevoz Saše Petronijevića još nije podignuta optužnica, iako su zbog sumnje da su počinili korupciju on ipredsednik Komisije za tender autobusa na gas Ivan Cvetković uhapšeni  još 26.jula.

  Podsetimo, Petronijević, Cvetković I još dvojica službenika Direkcije uhapšeni su zbog sumnje da su “ namestili” nabavku za nabavku ekološkog autobusa, I na taj način oštetili budžet ovog javnog preduzeća za 7,2 miliona dinara.

  U Specijalnom odeljenju za korupciju Višeg javnog tužilaštva u Nišu navode da je “Petronijevićev predmet još nije u fazi optuženja”.

  -Još su u toku predistrage za taj slučaj-navode u Specijalnom odeljenju.

  Inače, Petronijević I Cvetković su u privelu proveli 11. dana.

  Petronijević nije želeo da odgovori na pitanje Medijske kutije da li je on „ uhapšen  zbog „ političkih razloga“.

  -Ne smem ništa javno da govorim jer se vodi istraga –kratko je rekao on.

  Inače, „ekološki“ autobus na gas plaćen je 80.000 evra, ali je zbog kvara bio u funkciji samo nekoliko meseci. Posle toga je popravljen, ali je Nišlije prevozio kratko i sada se nalazi u garaži. 


  Petronijević uhapšen zbog „ obračuna“ u niškom SNS

  Dobro obavešteni izvor Medijske kutije tvrdi da su Saša Petronijević, Ivan Cvetković i još dvojica službenika u Direkciji za javni prevoz uhapšeni jer je jedna struja u niškom odboru naprednjaka htela da se „obračuna“ sa čelnicima ovog javnog preduzeća.

  -Međutim, ostaje nejasno zašto nije iza rešetaka i visoki funkcioner  naprednjaka N.S., koji je siva eminencija u Direkciji. Njegovi protivnici su hteli da on odgovara za malverzacije-kaže naš sagovornik.

  Petronijević je ranije tvrdio nije član SNS i da je na predlog naprednjaka kao nestranačka ličnost imenovan na ovu funkciju. Međutim, sastanku Gradskog odbora niškog SNS, proletos pred sednicu na kojoj su odbornici Skupštine grada odlučili da poklone Aerodrom „ Konstantin  Veliki „ državi, prisustvao je i Petronijević.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi