More

  Šezdeseti protest “1 od 5 miliona“ u Beogradu: Sve oko izbora biće jasno u utorak

  • Organizatori protesta “1 od 5 miliona” poručili su građanima da se strpe do utorka jer sve oko izbora nije rečeno
  • Miodrag Simović, jedan od organizator protesta rekao je da zna da su građani zbunjeni konfencijom za štampu, misleći na najavu pokreta da će možda izaći na izbore
  • Okupljeni građani su sve vreme uzvikivali “ Bojkot”
  foto: Twitter nalog 1 od 5 miliona

  Na večerašnjem, 60.protestu „1 od 5 miliona“  u Beogradu građanima je poručeno da “će se sve oko izbora znati u utorak”.

  -Znamo da ste zbunjeni konferencijom za štampu koja je održana prošlog utorka“, ali vas molim  da se strpiti do sledećeg utorka, jer još nije sve rečeno- rekao je jedan od organizatora protesta Miodrag Simović, misleći na najavu tog pokreta da će ponovo govoriti o njihovoj najavi mogućeg izlaska na izbore.

  Dok je Simović govorio, učesnici skupa vikali su „Bojkot!“.

  Na večerašnjem protestu nije bilo govora, a Simović je pozvao učesnike u protestnu šetnju i dodao da će protesti biti nastavljeni.

  Protestna kolona se kretala preko Makedonske i Svetogorske ulice do zgrade Skrupštine Srbije, gde su se građani, kako je saopštilo Udruženje „1 od 5 miliona“, zajedno sa organizatorima protesta popeli ispred ulaza u parlament i tu razvukli transparent „Bojkot“.

  Kako je saopštilo Udruženje, građani i organizatori su ispred zgrade Skupštine pokazali kako će izgledati blokada te institucije nakon izbora i konstituisanja Parlamenta.

  -Došli smo da pokažemo Ani Brnabić, Aleksandru Vučiću i poltronima da će ovako izgledati dan konstituisanja Skupštine na dan izbora-poručila je  Valentina Reković iz Pokreta „1 od 5 miliona“

  Ona je pozvala građane da u utorakprisustvuju konferenciji za štampu Pokreta.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi