More

  Šestoro korisnika Gerontološkog centra u Nišu ima koronavirus

  • U Gerontološkom centru u Nišu na koronavirus je testirano 25 korisnika, od kojih je šestoro pozitivno
  • Svi pozitivni, kao oni kojih se sumnja da su inficirani su u karantinu, dok ostalih 231 korisnika nema simptome, navelo je Ministarstvo za rad
  • Gerontološki centar je od sinoć u potpunoj izolaciji, uključujući i zaposlene

  Gerontološki centar u Nišu od sinoć je u potpunoj izolaciji jer je već potvrđeno da je šestoro korisnika pozitivno na virus korona, a za 19 se čekaju rezultati.

  – U Gerontološkom centru Niš testirano je 25 korisnika na koronavirus, a kod šestoro je potvrdjeno prisustvo virusa. Danas očekujemo rezultate za ostale testirane- saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje i boračka pitanja.  

  Ministarstvo nije preciziralo kakvo je zdravstveno stanje obolelih, ali su u saopštenju naveli da preostali korisnici te ustanove, njih 231, nemaju simptome virusa.

  -Svi korisnici kod kojih se sumnja na prisustvo korona virusa smešteni su u karantin, a od subote uveče ova ustanova je u potpunoj izolaciji, uključujući i zaposlene u njoj- navelo je Ministarstvo.

  Direktor Gerontološkog centra Milan Stevanović nije želeo da govori o tome da li u državnoj ustanovi za smeštaj starijih građana Niša ima pozitivnih na koronavirus.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi