More

  “ Rajaner” odlaže letove iz Niša za maj

  • “Rajanerovi” avioni za Maltu i Milano iz Niša neće poleteti u martu, nego u maju
  •  Let za Bergamo sada je najavljen za 1. maj i to dva puta nedeljno utorkom i subotom, a za  Maltu  3. maja takođe dva puta nedeljno ponedeljkom i petkom
  • “Rajaner” je prošle godine odlučio da ukine letove na liniji Niš-Bratislava, a linija Niš-Berlin do novog aerodroma Branderburg će biti obnovljen 31. oktobra

  Niskotarifna avio-kompanija “ Rajaner” odložila je za maj svoje letove sa Aerodroma “ Konstantin Veliki” u Nišu.

  Iako je bilo najavljeno da će “ Rajanerovi” avioni iz Niša od marta leteti do Malte i Milana, ta odluka je promenjena i let za Bergamo sada je najavljen za 1. maj i to dva puta nedeljno utorkom i subotom. Letovi za Maltu će biti pokrenuti 3. maja takođe dva puta nedeljno ponedeljkom i petkom.

  Kompanija “Rajaner” odložila je početak velikog broja letova usled pandemije koronavirusa, kao i zbog izuzetno lošeg upravljanja i pravilima o putovanjima Evropske unije.

  “Rajaner” je prošle godine odlučio da ukine letove na liniji Niš-Bratislava, a linija Niš-Berlin do novog aerodroma Branderburg će biti obnovljen 31. oktobra.

  1 KOMENTAR

  1. i sta sada? samo ko moze da plati privatni let royal chapter servis ili ko ima novca i vremena da putuje do Beograda pa onda da ganja avion i izgubi koliko sati? i dalje vazi da je Srbija u stvari samo Beograd a manja mesta pomozi boze.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi