More

  Rajaner od avgusta ponovo leti iz Niša

  • Sa Niškog aerodroma od 2.avgusta ponovo će leteti avioni Rajanera do Berlina i Malte
  • Za putovanje u avgustu važi posebna cene od 25,99 evra, uz napomenu da karte moraju da se rezervišu i kupe do 18. juna u ponoć
  • Letove iz Niša posle epidemije koronavirusa već je obnovio Viz er, a od sredine juna to će učiniti i “ Er Srbija
  foto: sajt fly for niš

  Avioni irske loukost kompanije Rajaner će, posle pauze zbog epidemije koronavirusa, od 2. avgusta ponovo leteti sa Aerodroma “ Konstantin Veliki” iz Niša i to do Berlina i Malte.

   -Letovi su obnovljeni pošto je Srbija relaksirala mere za putovanja, pa se Srbi sada mogu veseliti planiranju povoljnog odmora i uživanju u suncu i predivnim plažama u svom omiljenom letnjem mestu poput Malte ili otkrivanju Berlina-  navedeno je u saopštenju Rajanera.

  Ovaj avio-prevoznik je spremio posebnu cenu od 25,99 evra za putovanje u avgustu, uz napomenu da karte moraju da se rezervišu i kupe do 18. juna u ponoć.

  Rajaner je pre izbijanja epidemije koronavirusa leteo iz Niša i do Bratislave i Milana, odnosno Bergama, ali za sada nije najavljeno obnavljanje letova do tih mesta. Za sada prema zvaničnom redu letenja, karte za te dve destinacije mogu da se rezervišu od kraja oktobra.

  Sa Niškog aerodroma posle otvaranja granica prvo je krenuo da leti mađarski Viz er i to do svih destinacija do kojih je leteo i pre epidemije. 

  Avionima Viz era iz Niša se može leteti do Dortmunda, Beča, Mimengema, Bazela i Malmea. 

  Sredinom ovog meseca letove bi trebalo da obnovi i nacionalni avio-prevoznik Er Srbija, prvo do Ninberga i Frankfurta, a posle 1. jula i do Tivta, Hanovera i Salcburga.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi