More

  RADOMIR LAZOVIĆ: „NAPAO ME NOVINAR TV PINKA“

  • Aktivista Inicijative „Ne da(vi)mo Beograd“ Radomir Lazović saopštio je na svom fejsbuk profilu da ga je tokom građanskog protesta u Nišu „napao novinar Pinka“, ali da je „policija uzela podatke njemu“
  • Dopisnik te televizije iz Niša kazao da danas nije bio u Nišu, niti na protestu, a da ta televizija nema drugog dopisnika u Nišu
  • Policija nije saopštila bilo kakvu informaciju u vezi sa protestom

  foto: UPSS

  Aktivista Inicijative „Ne da(vi)mo Beograd“ Radomir Lazović saopštio je na svom fejsbuk profilu da ga je tokom današnjeg građanskog protesta u Nišu organizovanog povodom odluke da se Aerodrom „Konstantin Veliki“ ustupi državi „napao novinar Pinka“, ali da je, kako je naveo, policija podatke uzela- njemu.

  – Secate se ekipe emisije Kontravizija Lava Pajkica, koja je na protestima i ranije snimala i ismevala uglavnom starije ljude. Snimao sam ih dok pokušavaju da izvuku „smesne“ odgovore od gradjana na protestu u Nišu kada me je njihiv novinar napao i pokušao da mi otme telefon. Srećom, uspeo sam da se odbranim bez većeg incidenta, a policija je reagovala tako što je meni uzela podatke- naveo je Lazović.

  Na snimku koji je Lazović objavio na svom profilu vide se dvojica momaka, od kojih jedan nosi kameru, a drugi uzima izjave od učesnika protesta. Momak koji uzima izjave je upitao Lazovića koji je to snimao: „Šta to radiš“, a potom rukom pokrio njegov telefon, nakon čega se snimak prekida.

  Policijska uprava u Nišu danas nije saopštila da bilo kakvu informaciju u vezi sa protestom.

  Dopisnik Televizije Pink iz Niša Zoran Radenović je kazao da on danas nije bio u Nišu, te ni na protestu, a da ta televizija, kako je rekao, nema drugog novinara u tom gradu. Radenković je, inače, pomoćnik gradonačelnika Niša Darka Bulatovića, ali i dalje izveštava za tu televiziju.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi