More

  Protiv trojice osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić pokrenuta istraga

  • U Višem javnom tužilaštvu u Nišu pokretuta je istraga protiv Gorana Džonića (59), kao i S.Dž. i M.Dž. zbog krivičnog dela teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora
  • Portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Borislav Rodonjić saopštio je da je Višem sudu u tom gradu  podnet predlog da se protiv okrivljenih odredi pritvor do 30 dana, kako bi se sprečio uticaj na svedoke koje je potrebno ispitati, kao i zbog visine zaprećene kazne za navedeno krivično delo, čije je izvršenje uznemirilo javnost
  • Uhapšeni su osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić – bračnog para i njihove ćerke, u selu Moravac kod Aleksinca 26. septembra
  Foto: m. k.

  Više javno tužilaštvo u Nišu pokrenulo je istragu protiv trojice osumnjičenih zbog ubistva tročlane porodice Đokić i zatražilo da od sutra svima bude određen pritvor.

  Istraga je pokrenuta protiv Gorana Džonića (59), kao i S.Dž. i M.Dž. zbog krivičnog dela teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora. Mediji navode da su S. i M. Dž sinovi Džonića.

  Portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Borislav Rodonjić saopštio je da je Višem sudu u tom gradu podnet predlog da se protiv okrivljenih odredi pritvor do 30 dana, kako bi se sprečio uticaj na svedoke koje je potrebno ispitati, kao i zbog visine zaprećene kazne za navedeno krivično delo, čije je izvršenje uznemirilo javnost.

  Uhapšeni su osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić – bračnog para i njihove ćerke, u selu Moravac kod Aleksinca 26. septembra.

  Džonić je, inače, penzionisani vatrogasac, Đokići su mu rođaci, te je prisustvovao sahrani ubijenih.

  Džonić je osumnjičen da je Đokiće noću 26. septembra, presreo na žutom skuteru, namamio ih do atara sela Moravac, gde ih je, kako se sumnja, on ubio.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi