More

  Predsednik Vučić raspisao parlamentarne izbore za 26. april

  • Predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao je izbore za 26. april i poručio da u „ jednoj od najdužih izbornih kampanja mora da vlada demokratska atmosfera“
  • On je kazao da je u prvih dvadeset mesta na listi SNS jedanaest, dvanaest vrlo mladih i novih lica što će usloviti „tektonske“ promene u stranci i parlamentu
  • Vučić je najavio da će biti velikih promena među ministrima
  • Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je lokalne izbore za 26. april
  • Predsednici Skupštine Beograda Nikola Nikodijević i Skupštine Niša Rade Rajković  raspisali su za isti datum izbore u gradskim opštinama
  foto: Twitter Aleksandra Vučića

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao je danas  parlamentarne izbore za 26. april i poželeo uspeh svim učesnicima na predstojećim izborima.

  -Biće ovo jedna od najdužih izbornih kampanja, ali u čitavoj kampanji mora da vlada demokratska atmosfera. Da kampanja bude borbena, ali mirna i da ljudi mogu da donesu najbolji sud o politici koja je prethodila, ali i o politici koja treba da doprinese boljoj budućnosti naše zemlje- rekao je Vučić tokom obraćanja u zgradi Predsedništva, posle raspisanja redovnih parlamentarnih  izbora.

  On je ocenio da će biti dovoljno vremena da svi predstave svoje programe i dodao da ne može sada da govori  kao stranački funkcioner.

  Vučić je prethodno izjavio da će Srpska napredna stranka (SNS) probati za jedno popodne da skupi potpise i da već narednog dana preda listu Republičkoj izbornoj komisiji.

  -U prvih dvadeset mesta na listi je jedanaest, dvanaest vrlo mladih i novih lica za koje ne znate ali ćete ih upoznati- rekao je Vučić za Televiziju Pink, najavljujući i da će biti velikih promena među ministrima.

  To će biti velike, „tektonske“ premene u stranci i parlamentu, precizirao je Vučić, jer će ta, nova, mlada lica biti poslanici.

  Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je izbore za odbornika skupština gradova i skupština opština za 26. april.

  Za isti datum izbore u svih 17 gradskih opština danas je raspisao predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević.

  Predsednik Skupštine Niša Rade Rajković takođe je danas takođe raspisao izbore za odbornike svih pet gradskih opština za 26.april.

  Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor raspisao je izbore za pokrajinske izbore za 26. april.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi