More

  Predsednik DS: Nasilje je model po kojem vlada sadašnja vlast u Srbiji

  • Ovaj režim počiva na tome da se suzbije drugačije mišljenje, da svi koji drugačije misle budu skrajnuti, pritisnuti, pod takvim pritiskom da ne smeju da govore ili će ostati bez egzistencije, rekao je predsednik DS Zoran Lutovac u Nišu
  • On je podržao predsednicu Evropske mreže Srbije Milu Vujić “u borbi za osnovna ljudska prava”
  • Prethodno je ta nevladina organizacija je saopštila da se Vujić “brutalno preti i poziva na linč, blati i satanizuje, stavlja na ‘crnu listu’, a da nije učinila ništa sem što dosledno zastupa sistem uredđene i moderne Srbije”
  • Treba da se stidi i sadašnja gadonačelnica Niša Dragana Sotirovski koja danas krši zakone, a plakala je kod nas u kancelariji i koju smo podržali kada smo verovali da se bavi istraživačkim novinarstvom, rekla je Vujić

  Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac rekao je danas, u Nišu, da je “nasilje model po kojem vlada sadašnja vlast”.

   – Iz Srbije ne odlaze samo koji ne mogu da žive, a takvih je većina, već i oni kojima je dosta nepravde jer vide da su najgori zaposeli vlast. Ovaj režim počiva na tome da se suzbije drugačije mišljenje, da svi koji drugačije misle budu skrajnuti, pritisnuti, pod takvim pritiskom da ne smeju da govore ili će ostati bez egzistencije- rekao je Lutovac.

  On je na konferenciji za novinare te stranke podržao predsednicu Evropske mreže Srbije Milu Vujić “u borbi za osnovna ljudska prava”.

  Prethodno je ta nevladina organizacija je saopštila da se Vujić “brutalno preti i poziva na linč, blati i satanizuje, stavlja na ‘crnu listu’, a da nije učinila ništa sem što dosledno zastupa sistem uređene i moderne Srbije”.

   -Podržavajući Milu Vujić, mi podržavamo sve slobodoumne građane Srbije, slobodnu misao, slobodne medije. Želimo da izgradimo novu, slobodnu Srbiju u kojoj će svaki gradjanin biti zaštićen-naglasio je Lutovac.

  Predsednik demokrata je istakao da se mora odbraniti svaki kritički glas jer bez toga nema dostojanstva i slobodnog života.


  Vujić:Vučiću,sram vas bilo

  Predsednica Evropske mreže Srbije Mila Vujić poručila je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da “ se kao feniks vratila iz pepela“.

  Mislili ste da ste me uništili. Možete da me ubijete, jert šaljete ljude da me sačekuju ispred vrata, da mi obijaju stan, isključuju struju, falsifikovanim potpisima otimaju imovinu, da mi izlepljujete auto. Vučiću, sram vas bilo-napisala je Vujić.

  Ona je kazala  da treba da se stidi i sadašnja gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski “koja danas krši zakone, a plakala je kod nas u kancelariji i koju smo podržali kada smo verovali da se bavi istraživačkim novinarstvom”.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi