More

  POVERENIK NIŠKIH NAPREDNJAKA: ZBOG OGROMNOG INTERESOVANJA NIŠLIJA ZA DOČEK PUTINA IMAMO PROBLEM DA ZA SVE OBEZBEDIMO AUTOBUSE

  • Poverenik SNS u Nišu Zvezdan Milovanović tvrdi da je veliki broj Nišlija zainteresovan da dočeka predsednika Rusije Vladimira Putina u Beogradu, ali da “ne zna” koliko će ih otići na taj doček
  • Milovanović demantuje da je niškim naprednjacima iz centrale stranke “naređeno” da moraju da dovedu 3.000 pristalica
  • On tvrdi da zakup autobusa plaćaju sami članovi SNS po principu “ko koliko ima”, a oni koji nemaju “ništa ne moraju da plate”
  • On kaže das u “zlurade” optužbe da SNS plaća dnevnice od 1.500 ili 2.000 dinara ljudima da dočekaju Putina
  • Izvor blizak niškim naprednjacima tvrdi da je iz centrale SNS “ naređeno” da svih pet opštinskih odbora u Nišu moraju da obezbede najmanje po jedan autobus sa članovima

  Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Nišu Zvezdan Milovanović, rekao je danas za “ Medijsku kutiju” da „veliki broj” članova i pristalica niških naprednjaka želi da dočeka predsednika Rusije Vladimira Putina 17. januara u Beogradu, tako da “imaju veliki problem kako da obezbede autobuski prevoz za sve njih”.

  – Ne mogu tačno da kažem koliko će Nišlija da bude na dočeku Putinu, ali je sigurno da smo za sada obezbedili tri, četiri autobusa. Pošto je ogromno interesovanje, sigurno je da ćemo morati da iznajmimo još autobusa -kazao je Milovanović.

  On je još jednom demantovao informaciju da je Gradski odbor SNS u NIšu  iz centrale te stranke dobio “naređenje” da  mora da dovede 3.000 pristalica na doček predsednika Rusije.

  – Nikoga mi ne moramo da teramo da ide da vidi Putina. Mi imamo problem kako da ih sve organizovano odvedemo jer se prijavilo mnogo ljudi- rekao je poverenik niških naprednjaka.

  Na pitanje “ Medijske kutije” ko plaća zakup autobusa koji će prevoziti niške naprednjake na doček Putina, Milovanović je odgovorio da “ sami članovi skupljaju pare za prevoz”.

  – Dogovoreno je da se skupi  novac za zakup autobusa, ali nije određeno ko koliko mora da plati, nego daje ko koliko ima. Ako neko kaže da nema, onda on ništa ne plati- rekao je je on.

  Iako Milovanović tvrdi da nije tačno da se na bilo koga vrši pritisak da dočeka ruskog predsednika u prestonici Srbije, izvor  blizak niškim naprednjacima kaže da je svaki od pet opštinskih odbora dobio “naređenje” da obezbedi makar jedan autobus sa pristalicama.

  -Članovima SNS je “preporučeno” da idu na doček Putinu. Pošto je hladno i stariji ljudi nisu baš za to da putuju do Beograda, rečeno im je da nađu mlade ljude koji žele da idu, bez obzira da li su članovi napredne stranke-rekao je izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

  Više opozicionih predstavnika, kao i analitičara ocenilo je da SNS na dan posete ruskog predsednika neće organizovati njegov doček, kojim će mu iskazati gostoprimstvo, već kontramiting koji bi trebalo da zada udarac opoziciji i njenim protestima, te pokaže podršku građana Aleksandru Vučiću.

  –  Pošto je opozicija najavila da će održati demonstracije dan ranije, 16. januara, na godišnjicu ubistva jednog od lidera Srba na Kosovu Olivera Ivanovića, kao i da se nastavljaju opozicioni protesti subotom u Beogradu i još nekim gradovima, Vučić želi da pokaže snagu naprednjaka. To je nekada radio predsednik Srbije i Socijalističke partije Srbije Slobodan Miloševića, koji je organizovao kontramiting u Beogradu decembra 1996. tokom studentskih demonstracije- ocenili su ovi izvori.


  MILOVANOVIĆ: SMEŠNE SU PRIČE DA SNS PLAĆA ZA DOČEK PUTINA

  Poverenik niških naprednjaka Zvezdan Milovanović kazao je da “ne samo da nisu tačne ,nego su i smešne” priče da SNS plaća dnevnice ljudima da idu da dočekaju predsednika Rusije Vladimira Putina.

  – Od naših članova i pristalica uzimamo novac da bi smo platili autobus. Odakle nama pare da im plaćamo 1.500 ili 2.000 dinara? To su zlurade optužbe na račun SNS- konstatovao je Milovanović.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi