More

  Posle 17 dana potrage, uhapšen otmičar devojčice Ninoslav Jovanović

  • Ninoslav Jovanović (47), višestruki osuđeni silovatelj koji je osumnjičen da je 20. decembra prošle godine oteo Moniku Karimanović (12) iz niškog naselja Suvi Do, uhapšen je danas, 17. dana potrage, u njegovom rodnom selu Malča kod Niša
  • Prema nezvaničnim informacijama, Jovanović je uhapšen oko 14,20 časova na groblju u Malči, nakon policijske akcije preduzete posle obaveštenja jednog meštanina da ga je video kada je izašao iz u senika njegove kuće, verovatno u potrazi za hranom
  • U opsežnu potragu, koja je obuhvatala područja oko Niša, Knjaževca i Zaječara, u nekim danima bilo je uključeno više od 600 policajaca i žandarmeraca, helikopterska jedinica, dronovi, termovizijske kamere i psi tragači
  • Ipak, devojčicu su 29. decembra, desetog dana potrage, slučajno pronašli građani Emil Živković i njegov sin, koji su svratili da obiđu svoju praznu vikendicu u niškom selu Pasjača, a Jovanović je tada uspeo da umakne policiji

  Ninoslav Jovanović (47), višestruki osuđeni silovatelj koji je osumnjičen da je 20. decembra prošle godine oteo Moniku Karimanović (12) iz niškog naselja Suvi Do, uhapšen je danas, 17. dana potrage, u njegovom rodnom selu Malča kod Niša.

  Prema nezvaničnim informacijama, Jovanović je uhapšen oko 14.20 časova na groblju u Malči, nakon policijske akcije preduzete posle obaveštenja jednog meštanina da ga je video kada je izašao iz u senika njegove kuće, verovatno u potrazi za hranom.

  Meštanin je kazao da ga je prepoznao, uprkos tome što je izgledao iscrpljeno i zapušteno, te je odmah obavestio policiju.

  U opsežnu potragu, koja je obuhvatala područja oko Niša, Knjaževca i Zaječara, u nekim danima bilo je uključeno više od 600 policajaca i žandarmeraca, helikopterska jedinica, dronovi, termovizijske kamere i psi tragači.

  Ipak, devojčicu su 29. decembra, desetog dana potrage, slučajno pronašli građani Emil Živković i njegov sin, koji su svratili da obiđu svoju praznu vikendicu u niškom selu Pasjača. Jovanović je tada uspeo da umakne policiji koja je ubrzo stigla do vikendice.

  On je, inače, proveo ukupno više od 20 godina u zatvoru zbog silovanja jedne žene i dve devojčice, kao i pokušaja silovanja još jedne devojčice.

  Žrtve je otimao i pre silovanja im sekao kosu, zbog čega ga deo medija naziva “Malčanskim berberinom”.


  Devojčica još u KC Niš

  Robert Karimanović, otac devojčice, izjavio je u petak da je konziljum lekara Kliničkog centra Niš odlučio da je zadrži na lečenju i tokom božićnih praznika zbog “psihofizičkih problema”.

  On je dodao da se Monika sada, sedam dana po hospitalizovanju, “oseća bolje”, a da sa njom svakodnevno rade lekari i psiholozi.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi