ponedeljak, 25.03.2019

ŠESNAESTI PROTEST “ 1 OD 5 MILIONA” U BEOGRADU: AKO SE NE ISPUNE NAŠI...

Branislav Lečić, glumac i član Demokratske stranke rekao je večeras na protestu “ 1 od 5 miliona” u Beogradu da pobunjeni građani ne odustaju od ispunjenja svojih zahteva, pre svega da predsednik Aleksandar Vučić podnese ostavku.

JEDANAESTI PROTEST „1 OD 5 MILIONA“ U NIŠU: PRVA ŠETNJA DO RTS-A

Više stotina učesnika protesta „1 od 5 miliona“ večeras je demonstriralo do dopisništva Radio televizije Srbije (RTS), što je njihova prva šetnja do te televizijske kuće od početka protesnih okupljanja 11. januara.

OPOZICIJA IZAŠLA IZ SKUPŠTINE GRADA NIŠA DO DALJEG

Nakon što vladajuća većina nije proširila dnevni red raspravom o pet zahteva sa niškog građanskog protesta „1 od 5 miliona“, opozicioni odbornici napustili su danas sednicu Skupštine grada Niša.

POKRET MLADIH “ ZA NIŠ BEZ STRAHA“: DOK NAŠI PRIJATELJI LEŽE U ZATVORU, VI...

Pokret mladih ” Za Niš bez straha”, koji organizuje građanske proteste “ 1 od 5 miliona” u Nišu, reagovao je povodom jučerašnjeg skupa pristalica Srpske napredne stranke(SNS) u niškoj opštini Pantelej u znak podrške predsedniku Aleksandru Vučiću.

UČENICI FILOLOŠKE GIMNAZIJE ZAPRETILI DA ĆE POZVATI SVE ĐAKE NA PROTEST, AKO UHAPŠENI PAVLE...

Predsednik Aleksandar Vučić zatražio je danas od nadležnih organa da aboliraju i oslobode sve učesnike protesta koji su prekršajno kažnjeni zbog nasilnog upada u RTS i tokom protesta ispred Predsedništva

DEMONSTRANTI “ŽIVIM LANCEM ” BLOKIRALI VUČIĆA, ZAHTEVAJUĆI DA IM SE PREDSEDNIK SRBIJE OBRATI,...

Veliki broj građana na poziv Saveza za Srbiju (SZS) okupio se danas ispred zgrade Predsedništva

POLICIJA IZBACILA DEMONSTRANTE IZ RADIO TELEVIZIJE SRBIJE

Jake policijske snage, među kojima i pripadnici Žandarmerije, izbacile su večeras demontrante koji su prethodno upali u zgradu Radio televizije Srbije (RTS)

DESETI PROTEST „1 OD 5 MILIONA“ U NIŠU: MORA NAS BITI VIŠE, SVE REVOLUCIJE...

Mora vas ovde biti više, sve revolucije su kretale sa juga, i ovde, i u Americi, i svuda, poručio je večeras muzičar Vlado Georgiev na desetom protestu „Stop teroru- za Niš bez straha“, koji je deo protesta “1 od 5 miliona”.

ŠESNAEST GODINA OD UBISTVA ZORANA ĐINĐIĆA: JOŠ BEZ ISTRAGE O POLITIČKOJ POZADINI

Na današnji dan pre 16 godina ubijen je premijer Srbije i lider Demokratske stranke (DS) Zoran Đinđić, a taj datum je obeležen šetnjama, kao i polaganjem venaca i cveća na njegov grob i u dvorištu Vlade, gde je izvršen atentat.

GRAĐANSKI FRONT POSTAJE NOVI POLITIČKI BLOK U SRBIJI

Srbija će uskoro dobiti još jedan politički blok jer su Inicijativa Ne davimo Beograd, Udruženje pokreta slobodnih stanara iz Niša(UPSS) i Lokalni front iz Kraljeva u fazi formiranja zajedničke političke organizacije - Građanskog fronta