utorak, 22.01.2019

SAVEZ ZA SRBIJU PITA BUJOŠEVIĆA DA LI ZBOG PRITISKA SELAKOVIĆA NA RTS NIJE OBJAVLJENO...

Da li se sećate kad ste prestali da budete novinari, a postali sluge Aleksandra Vučića (predsednik Srbije prim.aut.), koje uplaše i pretnje njegovog sekretara Nikole Selakovića?

OSMI PROTEST U BEOGRADU: ABDICIRAJ VUČIĆU

U Beogradu je večeras održan osmi protest protiv nasilja i aktuelne vlasti "1 od 5 miliona" na kojem je hiljade građana zahtevalo ostavku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

DRUGI PROTEST “1 OD 5 MILIONA” U NIŠU: PREDLOG DA SE SVI ZAHTEVI SVEDU...

Predlažem da sve naše zahteve od večeras svedemo samo na jedan- neopoziva i momentalna ostavka predsednika Srbije Aleksandra Vučića

VEČERAS DRUGI PO REDU PROTEST “1 OD 5 MILIONA” U NIŠU

Pokret mladih „Za Niš bez straha“ večeras organizuje drugi protest „Stop teroru- za Niš bez straha“, koji je deo građanskih protesta “1 od 5 miliona” koji se održavaju u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji.

VLADIMIR PUTIN U BEOGRADU: HVALA NA PRIJATELJSTVU. SPASIBA NA DRUŽBU

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin boravio je danas u zvaničnoj poseti Beogradu, tokom koje se sastao sa najvišim srpskim državnim vrhom, a njegovi...

IZ NIŠA VIŠE OD 20 AUTOBUSA ODVEZLO PRISTALICE SNS DA DOČEKAJU PUTINA

Članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke (SNS) iz Niša danas su organizovano otputovali u više od 20 autobusa na doček predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina u Beogradu.

VIŠE HILJADA LJUDI ODALO POČAST OLIVERU IVANOVIĆU NA GODIŠNJICU UBISTVA I APELOVALO DA SE...

Više hiljada građana večeras je u Beogradu u tišini odalo počast Oliveru Ivanoviću, lideru građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“(GI SDP) sa Kosova i Metohije, koji je ubijen na današnji dan pre tačno godinu dana

POVERENIK NIŠKIH NAPREDNJAKA: ZBOG OGROMNOG INTERESOVANJA NIŠLIJA ZA DOČEK PUTINA IMAMO PROBLEM DA ZA...

Ne mogu tačno da kažem koliko će Nišlija da bude na dočeku Putinu, ali je sigurno da smo za sada obezbedili tri, četiri autobusa.

„ĐILASOV POTRČKO“ U NIŠU NAJAVIO MOGUĆNOST PODIZANJA TUŽBE PROTIV ALEKSANDRA VUČIĆA

Pokret mladih “Za Niš bez straha”, koji je organizator protesta “1 od 5 miliona” u Nišu, negirao je danas tvrdnje predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandara Vučića da političar Branislav Jovanović, kao “Đilasov potrčko”, “vodi proteste” u tom gradu, a sam Jovanović je najavio mogućnost podizanja tužbe protiv Vučića.

NIŠKI SAVEZ ZA SRBIJU TRAŽI HITNU SMENU ZAMENIKA GRADONAČELNIKA MILOŠA BANĐURA ZBOG UVREDE NOVINARKE

Banđur je juče na tviteru upitao novinarku Todorovic, nazivajući je „ćurkom“, šta ona zna o onima koji su došli sa Kosova, i da li je uopšte čula za Kosovo, a potom zaključio da je je ona „matora žuta kučka koja se usudjuje da komentariše ljude o kojima ne zna ništa ništa“