More

  Pokret za preokret: Da li će niški naprednjaci glasati za Šapića?

  Članovi Pokreta za preokret iz Niša zahtevaju od gradonačelnice tog grada Dragane Sotirovski da javno odgovori  da li je tačno da će Nišlije koji su članovi SNS pred predstojeće beogradske izbore 17. decembra “morati da se presele u Beograd da bi glasali za Aleksandra Šapića”.

  -Niški naprednjaci u Beogradu treba da pomognu Šapiću da njegov poraz bude što manji-konstatuje Pokret za preokret.

  Oni su pitali Sotirovski  da li smatra  da su njeni rezultati bolji od onih koji ima Šapić u Beogradu, te gradonačelnici i predsednici opština u više od 70 lokalnih samouprava koji su podneli ostavke, pošto ona nije podnela ostavku tako  da u decembru u Nišu neće biti prevremenih lokalnih izbora.

  -Da li je tačno da sa stranačkim kolegama smišljate formiranje raznih grupa građana, kako bi one na redovnim lokalnim izborima sledeće godine obmanule i izneverile Nišlije, koji su spremni da im daju glas jer su nezadovoljni lokalnom SNS vlašću. Da li ste ikada razgovarali za vreme vašeg mandata sa ljudima koji ne misle kao Vi i koji imaju drugu viziju kako Niš treba da izgleda ili Vas ti građani, polovina stanovništva, uopšte ne interesuje-upitali su gradonačelnicu.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi