More

  OŠTRE REAKCIJE POVODOM PERIŠIĆEVE IZJAVE DA SU GRAĐANI KOJI PROTESTVUJU „ŠAKA JADA

  • Bivši gradonačelnik Niša Zoran Perišić ocenio  da su „ vešala politika građana koji protestvuju, a Pokret mladih „ Za Niš bez straha“ navodi da je „ sloboda, mladost i budućnost zastava pod kojom hodaju građani Srbiji „
  • Odbornička grupa „ Niška inicijativa“  saopštava da je „ Srbija u mandatu vlasti SNS zabeležila pad na svim lestvicama demokratije, vladavine prava, slobode štampe“
  foto: m.k.

  Povodom izjave bivšeg gradonačelnika Niša i funkcionera SNS Zorana Perišića da su nezadovoljni građani Niša koji nedeljama protestvuju “šaka jada” oštro su reagovali Pokret mladih” Za Niš bez straha, 1 od 5 miliona” i odbornička grupa Niška inicijativa u Skupštini grada Niša.

  -Ako su vešala njihova politika i zastava pod kojom će hodati, mi ćemo hodati pod zastavom novih fabrika, novih puteva, novih škola – rekao je Perišić na konferenciji za novinare.

  Pokret mladih, koji je organizator protesta građana u Nišu, navodi da je “ zastava pod kojom hodaju građani  iz nedelje u nedelju je sloboda, mladost i budućnost..

  -Što se tiče ljubavi tamo gde ste je Vi i Vaši čelnici širili tamo ljubavi više nema. Samo podele, mržnja i bes. Mi na takvu ljubav ne pristajemo. Da li Vaša ljubav lomi prozore zbog nalepnice? Da li Vaša ljubav pali automobile? Da li je Vaša ljubav napala profesora Univerziteta?-pitaju iz Pokreta mladih.

  Odbornička grupa “ Niška inicijativa” konstatuje da je u mandatu vlasti SNS Srbija zabeležila pad na svim lestvicama demokratije, ekonomije, vladavine prava, slobode štampe, kvaliteta života, beležeći  istovremeni porast pretnji novinarima i indeksa korupcije.

  – Kosovo ste izgubili dok ste bili radikali u koaliciji sa Miloševićevom kriminalnom vlašću uvevši nas u rat sa NATO snagama, u kome je naš grad pretrpeo strašna stradanja-navodi “Niška inicijativa”.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi