More

  ORGANIZATORI PROTESTA “1 OD 5 MILIONA”: VREME JE DA I GRAĐANI NIŠA POTPIŠU SPORAZUM SA NARODOM

  • Pokret mladih „Za Niš bez straha“, koji je organizator protesta “1 od 5 miliona” u ovom gradu, pozvao je opoziciju i civilne organizacije da građanima koji učestvuju u protestu “predstave” Sporazum sa narodom
  • Pokret mladih je podsetio je da su Sporazum potpisali građani Beograda i Novog Sada i ocenio da je vreme da to učine i građani Niša
  • Pokret je naveo da je “vreme da se u protest uključe političke organizacije i sve druge građanske i strukovne organizacije” i pozvao političare i ljude dobre volje da “ideologiju ostave po strani”
  • Sledeće protesno okupljanje u Nišu, osmo po redu, zakazano je za sutra uveče
  foto: Vesna Torović

  Pokret mladih „Za Niš bez straha“, koji je organizator protesta “1 od 5 miliona” u ovom gradu, saopštio je da je vreme da građani Niša potpišu Sporazum sa narodom i pozvao opoziciju i civilne organizacije da ga “predstave” na protestu.

  – Pozivamo opozicione političke organizacije i sve civilne organizacije u Nišu da predstave građanima svoj Sporazum sa narodom. Ovaj sporazum su potpisali građani Beograda i Novog Sada, i vreme je da to učine i građani Niša- navodi se u današnjem saopštenju Pokreta mladih.

  U njemu se dodaje da je “vreme da se u protest uključe političke organizacije i sve druge građanske i strukovne organizacije” koje mogu pomognu aktivnostima koje će doprineti “smeni ovog bahatog naprednjačkog režima”.

  – Molimo političke organizacije i sve ljude dobre volje da svoju ideologiju ostave po strani, jer samo svi zajedno možemo oboriti režim Aleksandra Vučića. Pomozite nam da promenimo ovaj režim, kako bismo mogli da ostanemo u našem gradu. Previše mladih ljudi je napustilo naš grad od kako je na vlasti Srpska napredna stranka- naveo je Pokret mladih.

  Građanski protesti u Nišu “1 od 5 miliona” počeli su 11. januara i za sutra uveče je zakazano osmo protesno okupljanje.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi