More

  OPOZICIONI ODBORNIK NONIĆ “ČEKAO” GRADONAČELNIKA NIŠA ISPRED GRADSKE KUĆE

  • Srđan Nonić, odbornik “Niške inicijative” jutros je sat i po čekao gradonačelnika Niša Darka Bulatovića ispred Gradske kuće, da bi ga pitao o medijskoj slici u gradu, ali se on nije pojavio na poslu
  • Neću odustati, opet ću da čekam Bulatovića jer želim da ga upozorim da mora da prestane medijski mrak u Nišu, rekao je Nonić
  • On je kazao da ga danas niko nije sprečavao da snima, za razliku od juče kad su ga policajci izbacili iz Skupštine grada
  foto: privatna arhiva

  Šef opozicione odborničke grupe “ Niška inicijativa” Srđan Nonić jutros je želeo da sačeka gradonačelnika Niša Darka Bulatovića ispred Gradske kuće, kako bi ga upitao o “ medijskoj slici u gradu”, ali se on nije pojavio na poslu.

  -Bio sam oko sat i po ispred Gradske kuće, u kojoj je kabinet gradonačelnika Niša, ali za to vreme Bulatović nije došao. Ne znam, možda su mu javili pa je ušao na sporedan ulaz. Neću odustati, opet ću da čekam Bulatovića jer želim da ga upozorim da mora da prestane medijski mrak u Nišu-rekao je Nonić.

  Opozicioni odbornik je nosio transparent na kome je pisalo “Kakva je kod vas medijska slika?”, a isped očiju je držao dve rolne toalet papira.

  On je kazao da danas nije imao nikakvih problema i da ga niko nije sprečavao da snima i čeka gradonačelnika, za razliku od juče kad su ga policajci izbacili iz zgrade Skupštine grada jer je hteo da snimi dolazak na posao načelnika Gradske uprave Ljubiše Janjića.

  Nonić je i krajem maja danima protestvovao ispred Gradske kuće zbog “medijskog mraka“ u Nišu. On je i tada upozoravao da su “vladari” obesmislili Skupštinu grada i da odbornici opozicije  nemaju gde da iznesu stavove i politička mišljenja, iako  Niš iz budžeta izdvaja 94 miliona dinara za medije.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi