More

  ODBORNIK “ NIŠKE INICIJATIVE” ZBOG MEDIJSKOG MRAKA PROTESTVUJE ISPRED GRADSKE KUĆE U NIŠU

  • Srđan Nonić, šef odborničke grupe “ Niška inicijativa” započeo je protest ispred Gradske kuće sa transparentom na kojem piše “ Stop cenzuri, oslobodite medije i ukinite mrak”
  • Iako Niš iz budžeta izdvaja 94 miliona dinara za medije, a ko zna koliko još dajemo preko javnih preduzeća i opština, skoro svi mediji služe za promociju SNS kadra i njima bliskima-rekao je Nonić
  • On je kazao da se odlučio na ovaj protest kao lični čin ispred kabineta gradonačelnika Niša Darka Bulatovića kako bi njega i sve nadležne upozorio na katastrofalno stanje u medijima u Nišu
  • Nonić je najavio da će nastaviti protest svakog jutra ispred Gradske kuće
  foto m.k.

  Srđan Nonić, šef odborničke grupe “ Niška inicijativa” u Skupštini grada Niša, počeo je jutros da protestvuje ispred Gradske kuće zbog, kako kaže, medijskog mraka koji vlada u gradu.

  Nonić protestvuje sa transparentom sa natpisom” Stop cenzuri, oslobodite medije i ukinite mrak”.

  – Kao odbornici smo plaćeni za naš posao. “Vladari” su obesmislili Skupštinu grada i predstavnike građana jer nemamo gde da iznesemo stavove i politička mišljenja. Iako Niš iz budžeta izdvaja 94 miliona dinara za medije, a ko zna koliko još dajemo preko javnih preduzeća i opština, skoro svi mediji služe za promociju SNS kadra i njima bliskima-rekao je Nonić.

  On je kazao da  se odlučio na ovaj protest kao lični čin ispred kabineta gradonačelnika Niša Darka Bulatovića kako bi njega i sve nadležne upozorio na katastrofalno stanje u medijima u Nišu.

  -Građani su prevareni, moja dužnost je da se borim za to. Ne pozivam građane niti bilo koga drugog da bude sa mnom, jer previše puta su neki zloupotrebili nezadovoljstvo za svoje lične ciljeve u obliku protesta. Ukoliko neko odluči da mi se pridruži, to će biti u redu, ne odbijam ničije društvo-rekao je odbornik “ Niške inicijative”.

  Nonić je najavio da će protestvovati svakog jutra ispred Gradske kuće.

   

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi