More

  Odbornik Jovanović: Gradska vlast troši novac Nišlija na kupovinu automobila

  • Branislav Jovanović, opozicioni odbornik, izjavio je danas da “gradska vlast u Nišu da novac građana troši na kupovinu automobila”
  • Dugačak je spisak preduzeća i ustanova koji su dobili škode, čitav vozni park, dok građanima daju obećanja o biciklama, rekao je on
  • On je podsetio na prazna obećanja gradskog rukovodstva “koja su bila velika, a dela ni na vidiku”
  • Kvantaška pijaca kod Kazneno – popravnog zavoda, izmeštanje Tvrđavske pijace, dve pijace na Ledenoj steni i Paliluli, Kargo centar, Expo centar, koncertna dvorana, zgrada Muzeja -sve to nemamo, a obećavaju na svakodnevno, precizirao je odbornik iz redova opozicije u Skupštini grada Niša
  Foto: m. k.

  Opozicioni odbornik koalicije “Niš moj grad” Branislav Jovanović optužio je danas gradsku vlast u Nišu da novac građana troši na kupovinu automobila.

  -Dugačak je spisak preduzeća i ustanova koji su dobili škode, čitav vozni park , dok građanima daju obećanja o biciklama. Šta će nama Sajam automobila, imamo izložbu najnovijih modela kod gradskog rukovodstva-rekao je Jovanović.

  Prema njegovim rečima, dok gradska vlast kupuje automobile, građani “muke muče sa javnim toaletima i nadstrešnicama na Trgu Oslobođenja koji su u raspadanju”.

  On je podsetio na prazna obećanja gradskog rukovodstva “koja su bila velika, a dela ni na vidiku”.

  -Kvantaška pijaca kod Kazneno – popravnog zavoda, izmeštanje Tvrđavske pijace, dve pijace na Ledenoj steni i Paliluli, Kargo centar, Expo centar, koncertna dvorana, zgrada Muzeja -sve to nemamo, a obećavaju nam svakodnevno, nagledasmo se njihovih slika na „našminkanom“ asfaltu. Građevinska sezona je na izmaku, a građanima od najavljenih „kapitalnih investicija“ je ostala samo ugradnja grebanog asfalta-precizirao je opozicioni odbornik.

  Foto: m. k.

  On je podsetio da  drugi manji gradovi od Niša prednjače u razvoju.

  – Niš ne može da se kao Pirot, Zaječar, Leskovac i Vranje pohvali visinom plata, zoološkim vrtom, postrojenjima za prečišćavanje otpadnih voda, sajmištem već samo svetlećim fontanama i grebanim asfaltom-konstatovao je Jovanović.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi