More

  ODBORNICA ĐORĐEVIĆ: POZIVAM STRANAČKE I NESTRANAČKE LIČNOSTI U AKCIONI SAVEZ ZA ODBRANU INTERESA NIŠA

  • Znam da demokrate žele slično kao i ja. Očekujem da će odbornici iz opozicionih partija pristupiti akcionom savezu, kaže samostalna odbornica Jelena Đorđević.
  • Većina odbornika iz SNS smatra da Niški aerodrom ne treba da se pokloni državi, ali ne smeju da glasaju po svom izboru, veli odbornica.
  • Odbornica Đorđević  dobila je 30. aprila otkaz u javnom komunalnom preduzeću “Objedinjena naplata nakon što je javno saopštila da će glasati protiv odluke odluke Gradskog veća Niša da se državi besplatno ustupi Niški aerodrom.

  foto: Vesna Torović

  Jelena Đorđević, samostalna odbornica u Skupštini Niša, pozvala je stranačke i nestranačke ličnosti da se „ ujedine u akcioni savez kako bi svi zajedno odbranili interese Niša“.

  -Nisam kontaktirala ni sa jednim kolegom odbornikom, ali znam da demokrate žele slično kao i ja. Očekujem da će odbornici iz opozicionih partija pristupiti akcionom savezu-rekla je odbornica.

  Ona je precizirala da je sigurna da „ većina odbornika iz SNS smatra da Niški aerodrom ne treba da se pokloni državi, ali da ne smeju da glasaju po svom izboru“.

  -Ova vlast je perfidna i bezobrazna. Imam saznanje  da ucenjuju i potkupljuju odbornike samo da bi obezbedili većinu koja će izglasati odluku o Niškom aerodromu-kazala je Đorđević.

  Ona je dodala da se boji da će u Nišu biti uvedena privremena uprava jer „ onda vlast može da  donese odluke kakve želi“.

  -Još uvek ne znamo  da li će do 22. juna, kad je krajnji rok da se u Nišu ne bi uvela privremena uprava, biti održana sednica Skupštine grada na kojoj mi odbornici treba da odlučimo o sudbini Aerodroma „ Konstantin Veliki „ . Takav stav lokalne vlasti pokazuje njihovu nesigurnost, ali i bahatost-rekla je ona.

  Odbornica Đorđević  dobila je 30. aprila otkaz u javnom komunalnom preduzeću “Objedinjena naplata nakon što je javno saopštila da će glasati protiv odluke odluke Gradskog veća Niša da se državi besplatno ustupi Niški aerodrom. Do tada je  duže od godinu i po dana radila na određeno vreme, kao zamena za privremeno odsutne radnike

  Đorđevićeva je bila odbornica Jedinstvene Srbije, ali je isključena iz ove partije.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi