More

  Niš:Opozicija odala pomen Oliveru Ivanoviću u Sabornom hramu

  . Pripadnici Nove stranke i koalicije „Niš moj grad“ večeras su paljenjem sveća u Sabornoj crkvi odali pomen jednom od političkih lidera kosovkih Srba Oliveriu Ivanoviću.

  . Ivanović je ubijen 16. januara 2018. godine ispred kancelarije Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“u Kosovskoj Mitrovici, a počinioci i nalogodavci i dalje nisu poznati.

  Pripadnici opozicione Nove stranke i koalicije “Niš moj grad” večeras su paljenjem sveća u Sabornoj crkvi odali pomen jednom od političkih lidera kosovskih Srba Oliveru Ivanoviću.

  Ivanović je ubijen 16. januara 2018. godine ispred kancelarije Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ u Kosovskoj Mitrovici, a počinioci i nalogodavci i dalje nisu poznati.

  ”U jednoj civilizovanoj državi koja bi trebalo da bude pravna- jer ako nije pravna onda nije ni država- četiri godine nema istine ko je ubio Olivera Ivanovića“, rekao je Miodrag Stanković, odbornik koalicije „Niš moj grad“.

  On je kazao da je „pucanj u čoveka koji je mislio svojom glavom i borio se za mir i zajednički život Srba i Albanaca na Kosovu i Metohiji bio je pucanj u sve nas”.

  Pripadnici niške opozicije prethodno su pozvali građane da odaju poštu Ivanoviću paljenjem sveća u svojim obližnjim hramovima.

  POSTAVI KOMENTAR

  молимо унесите свој коментар!
  овдје унесите своје име

  Slični tekstovi